23948sdkhjf

Styrk kommunikationen

Kurser skal sikre malerne bedre selvtillid og nye tilgange til at kunne varetage både egne og kollegernes interesser i det daglige
Generel kommunikation, personlig gennemslagskraft og at sige til og fra. Det er tre centrale temaer i Dansk Malerforbunds kommunikationskursus for lærlinge. Kurset som inddrager 25 unge sætter også fokus på konflikthåndtering og på lærlingenes mulighed for at gøre deres synspunkter gældende på arbejdspladsen.

- Vi satser på kommunikationsleg og på fællesskab mellem lærlingene, så de kan have det sjovt sammen og nyde en øl, imens de udfordrer sig selv, fortæller næstformand i Malerforbundet, Ib Hansen. Han gør opmærksom på, at der blandt andre emner i kommunikationskurset også bliver sat fokus på assertion og gennemslagskraft.

- I assertion drejer det sig om at formidle sig klart og at undgå konflikter, påpeger Ib Hansen.

De kommende malere skal med andre ord lære at tage ansvar for deres eget liv. Det gælder både når de arbejder og fungerer privat.

- Vores kommunikationskursus har også til formål at skabe udfordringer både i forhold til malernes fag og i forhold til deres daglige virke med kollegaer, siger Ib Hansen og tilføjer, at Malerforbundet arbejder på at sikre sine medlemmer de nødvendige kompetencer i forhold til faglig efteruddannelse og fagpolitisk uddannelse.

- Uddannelse er simpelthen nøglen til job, bedre vilkår og dermed til udvikling af vores faglige fællesskab i Malerforbundet og Malernes Fagforening, anfører næstformanden i Malerforbundet.

Målet er også, at malerne skal møde kollegaer fra hele landet på kurserne.

- Vi er også sikre på, at kurserne vil give malerne bedre selvtillid og nye tilgange til at kunne varetage både egne og kollegernes interesser i det daglige, siger Ib Hansen, som mener, at der bliver rift om pladserne til kommunikationskurset.

Sidste frist for tilmelding er den 12. maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079