23948sdkhjf

Multifunktionslampen der kan det hele

SCANGRIP A/S har lanceret en helt ny MAG multifunktions arbejdslampe, der ubetinget er den mest populære LED håndlampe i SCANGRIPs nye serie af innovativ arbejdsbelysning til professi-onelle.

MAG lampen kan simpelthen det hele, og er den perfekte arbejdslampe til det daglige reparations-arbejde alle steder i industrien og til håndværkeren, serviceteknikeren, installatøren og til alle der har behov for en mobil og effektiv arbejdsbelysning.

Den lysstærke MAG lampe er forsynet med superkraftige LED-lysdioder og har både effektiv ar-bejdsbelysning og lommelygte i én.

Hovedet kan bevæges og flexes i en 180 graders vinkel og kan derfor lyse i alle tænkelige retninger – også opad.

Med en kraftig indbygget magnet i bunden og 2 magneter på bagsiden kan lampen placeres præcis hvor man ønsker det, eller den kan fastgøres med de to ophængskroge.

Den originale MAG lampe er robust og af meget høj kvalitet, og har et blødt ergonomisk og bruger-venligt håndtag. Lampen har genopladeligt lithium batteri, og man slipper derfor for en ledning, der kan være i vejen under arbejdet. 12-24V autolader leveres som ekstratilbehør.

Lamperne markedsføres under produktnavnet SCANGRIP LIGHTING og forhandles af alle føren-de danske værktøjsforhandlere og –grossister.

Læs mere på www.scangrip.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126