23948sdkhjf

Årets kloak-leverandør kåret

Brødrene Dahl blev kåret til årets bedste kloakmesterleverandør
Brødrene Dahl blev lørdag den 6. marts 2010 kåret til årets bedste leverandør til kloakmesteren. Kåringen fandt sted på Danske Kloakmestres årlige generalforsamling, der i år blev afholdt på hotel Frederik II i Slagelse.

Med udnævnelsen og den store ære fulgte et diplom og en flot skulptur af kunstneren Henning Christensen: Blue Perception, på dansk: Sanseløs intelligens.

Salgschef Benny Mikkelsen fra Brødrene Dahl modtog prisen og takkede på firmaets vegne, men glemte ikke at nævne, at de andre leverandører, som var repræsenteret i udstillingslokalet, jo er de specialister, som Brødrene Dahl samarbejder med i hverdagen, og at de er med til at muliggøre succes’en. Samtidig udfordrede han sig selv og konkurrenterne ved at sige, at han og hans kolleger vil arbejde på at samle sig en kontinuerlig række af diplomer de kommende år.

Spurgt rundt

Prisen blev givet efter at Danske Kloakmestre har spurgt deres medlemmer om, hvilken leverandør, de mente var den bedste. Vurderingen skulle gives efter kriterierne: Logistik, viden om produktet, rådgivning, service og garanti. Flere havde indsendt deres begrundelse, men vinderen blev valgt på grundlag af følgende udsagn: "Brødrene Dahl er altid venlige og imødekommende" "Levering sker altid til tiden - alt hvad der er bestilt inden kl. 18, bliver leveret kl. 7 næste morgen". Det er vigtige egenskaber for en leverandør til travle kloakmestre.

Lynproduceret T-shirt

Brødrene Dahl var så stolte over at modtage prisen, at de havde sat alle sejl til for at få lynproduceret en T-shirt med teksten: "Brødrene Dahl, Danmarks bedste kloakmesterleverandør - det siger danske kloakmestre!" T-shirten blev delt ud til alle de fremmødte.

- Vi tror på, at lidt konkurrence er med til at holde leverandørerne på tæerne, så på næste års generalforsamling kårer vi igen årets leverandør. Undersøgelsen er allerede nu sat i gang på danske kloakmestres hjemmeside, så klik ind forbi og giv din mening til kende, siger Verner H. Kristiansen, der er formand.

sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079