23948sdkhjf

Danmark med i front

Amplex fra Århus satser stærkt på Light + Building 2010 i Frankfurt am Main i midten af april
Selvom krisen kradser vil flere af de store danske navne indenfor belysning og elektroteknik være repræsenteret på Light + Building 2010 i Frankfurt am Main i midten af april. Dette gælder blandt andet Amplex fra Århus, som traditionen tro venter at gøre sig stærkt gældende på den internationale messe.

Virksomheden, der udvikler energibesparende løsninger til eksempelvis styring af gadelys og automatisk måleraflæsning, lægger ikke skjul på, at der er penge i energibesparelser både for kunderne og virksomheden.

- Vi ser store udviklingsmuligheder i energibesparelser og i præsentation af vores produkter på Light + Building, fortæller direktør Jens Hørup og tilføjer:

- Amplex’s kunder er typisk forsyningsvirksomheder, der ønsker at indføre intelligent energikontrol, og selvom de også oplever krisen, så erkender de også, at vi må se fremad.

Ligesom hos de øvrige danske udstillere i Frankfurt er en stor del af Amplex’s kunder internationale. Derfor har den jyske virksomhed etableret afdelinger i både Golf-området og Sydøstasien.

- Vi startede med en god idé i 2001 og har nu godt 40 medarbejdere på hovedkontoret i Århus og flere hundrede medarbejdere i andre lande. Herunder mange, som installerer løsninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125