23948sdkhjf

Arkitektfirma styrker sundhedsplanlægning

C. F. Møller får ny afdelingschef for Afdelingen for Sundhedsplanlægning 1. maj 2012.
Susanne Dam Hoffmann er ny afdelingschef for Sundhedsplanlægning hos Arkitektfirmaet C. F. Møller. Den hidtidige afdelingschef Klavs Hjort Nielsen, der har bygget afdelingen op siden 2000, har valgt at gå på pension 1. maj.

Susanne Dam Hoffmann blev ansat hos Arkitektfirmaet C. F. Møller i 2007, først som chefkonsulent og siden 2010 som souschef i afdelingen for Sundhedsplanlægning, der tæller ti konsulenter. Den 1. maj 2012 tiltræder hun nu som chef for afdelingen.

Gennem de seneste 16 år har Susanne Dam Hoffmann beskæftiget sig med sundhedsplanlægning og har stor international erfaring fra store sygehusprojekter i blandt andet Norge, Grønland og Tyskland samt konsulentarbejde for OECD. Den erfaring skal hun bruge til at sikre C. F. Møllers position på det Skandinaviske marked og skabe vækst på det europæiske marked.

Susanne Dam Hoffmann er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet (1996). Inden hun kom til C. F. Møller, har hun blandt arbejdet på Rigshospitalet (1996-2000), som seniorkonsulent og freelancekonsulent for Ementor (2000-03), som freelancekonsulent for OECD (2003-04), som chefkonsulent for Muusmann Research & Consulting (2004 – 2006) og senest som chef for sundhedsafdelingen i Rambøll Management.

Frugtbart samspil mellem planlæggere og arkitekter

Den hidtidige afdelingschef Klavs Hjort Nielsen blev ansat i Arkitektfirmaet C. F. Møller i 2000 for at bygge en afdeling for sundhedsplanlægning op fra bunden, og C. F. Møller var det første danske arkitektfirma, der føjede sundhedsplanlægning og arkitektur sammen in-house. Det var Klavs Hjort Nielsen, der hentede Susanne Dam Hoffmann til C. F. Møller i 2007.

Afdelingen for sundhedsplanlægning besidder i dag en betydelig viden om drift af sygehuse og funktionsplanlægning, og i samspil med arkitekterne giver det en kompetence, som Arkitektfirmaet C. F. Møller drager stor nytte af i konkurrencer og ved gennemførelse af sygehusbyggerier. Afdelingen er i dag vokset til otte konsulenter og har en stor andel i virksomhedens vækst på sygehusområdet.

Susanne Dam Hoffmann er involveret i projekter i blandt andet Danmark, Norge, Sverige, Grønland og Tyskland har derfor en stor rejseaktivitet.

Privat er hun gift med Anders Hoffmann, Vicedirektør i Erhvervsstyrelsen. Sammen har de to piger på 10 og 7 år.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094