23948sdkhjf

Slut med dyr og forgæves tilbudsberegning

Tilbudsberegning er omkostningskrævende og alt for ofte spildt arbejde. Ny webportal er platform for hurtige aftaler mellem købere og sælgere
En helt ny webportal MitBudget.com gør op med de problemer der ligger i det meget tidskrævende og omkostningskrævende tilbudsarbejde. Princippet på den nye webportal er simpelt og bygger egentlig på begrebet "Omvendt licitation " hvor de økonomiske rammer er afsat forud.

Entreprenørerne kan herefter byde ind med deres forslag til løsning af opgaven.

MitBudget.com har samlet alle tænkelige brancher på ét site og det gælder altså også entreprenører og håndværksvirksomheder.

- Alle virksomheder eller privatpersoner med bestemte kompetencer kan nu nemt og ganske gratis, oprette deres profil på Mitbudget.com. Man vælger blot den fagkategori, hvor man hører hjemme, og udfylder et skema omkring virksomhedens specialer, samt f.eks. hvilke geografiske områder virksomheden dækker.

Det tager få minutter og koster ingenting. Når tilmeldingen som leverandør er gennemført, er virksomheden klar til at modtage e-mails med målrettede forespørgsler på opgaver, der passer lige netop den profil, siger idémand og direktør i MitBudget.com, Lars E. Christiansen.

- Leverandøren får så at sige serveret nye arbejdsopgaver på et sølvfad – uden markedsføringsomkostninger og uden at skulle bruge unødig lang tid på tilbudsberegning , fremhæver han.

Hurtige aftaler

Forespørgslerne fra potentielle kunder indeholder en kort beskrivelse af opgaven og dens omfang,ttidspunkt for opgaven og et forventet prisniveau, som kunden har fastsat. Systemet finder helt automatisk de leverandørprofiler, som matcher forespørgslen og sender disse leverandører en e-mail med den detaljerede forespørgsel. Leverandøren vurderer herefter, om forespørgslen passer ind i

ordrebogen – og om den er økonomisk attraktiv. Ellers ignorerer han den blot.

- "Budget" er jo det centrale nøgleord, når to parter skal afstemme forventninger og finde hinanden. I dag spildes ofte meget tid og mange kræfter, inden to parter indgår en kommerciel aftale.

MitBudget.com vil gøre det lettere, hurtigere – og meget billigere for købere og sælgere at finde hinanden, siger direktør Lars E. Christiansen.

MitBudget.com henvender sig til så at sige alle typer af større og mindre virksomheder, der opererer inden for de fleste fagområder. Portalen søger lige nu tilmelding af entreprenører og håndværksvirksomheder i hele landet.

Det koster ikke noget at tilmelde sig portalen. Ønsker leverandøren at se detaljeret kontaktinformation på en potentiel kunde, koster det fra kun kr. 12,50 afhængig af opgavens budget. Man kan som leverandør også tegne et abonnement, der giver ubegrænset adgang til kundeoplysningerne i tre måneder og koster kr. 450,-

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078