23948sdkhjf

Ny Sales Director for Lapp Danmark

Jan Svensson er tiltrådt stillingen som Sales Director for Lapp Danmark
I august tiltrådte Jan Svensson stillingen som Sales Director for Lapp Danmark. Jan Svensson har bred erfaring med både salg og lederskab inden for industrien. Han skal være ansvarlig for salgsorganisationen og bidrage til strategi- og virksomhedsudvikling. Stillingen omfatter også det svenske marked og udgår fra virksomhedens hovedkontor i Sverige.

Kim Bender har rollen som salgschef og rapporterer til Jan Svensson.

Lapp Danmark er en af de førende leverandører af kabler og elkomponenter

Jan Svensson er civilingeniør og kommer fra en stilling som administrerende direktør for miljøteknik-virksomheden Biototal, som udvikler bæredygtige kredsløb. Han har også arbejdet som marketing- og salgschef for Motala Verkstad og har god indsigt i industri- og fremstillingssektoren.

- Lapp Danmark er en etableret og velkendt virksomhed i branchen, og jeg ser frem til at være med til at videreudvikle organisationen. Jeg drives af mødet med mennesker, og for mig bygger langvarige relationer lige så meget på, at kunden har tillid til os og stoler på vores kompetence som på pris og ydelse, siger Jan Svensson.

– Jan har arbejdet med både salg og strategisk lederskab i industrien og han har forståelse for vores kunders virkelighed. Han har også erfaring med internationale markeder, og hans stærke engagement og lederevner er en vigtig ressource for os, siger Johan Olofsson, adm. direktør for Lapp Danmark.

Jan Svensson bor øst for Linköping i Sverige med sin kone og to sønner. I fritiden dyrker han multisport og i sommers stillede han op i Åre Extreme Challenge. Konkurrencen omfattede disciplinerne whitewater-kajakroning, fjeldløb og mountainbiking.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.974