23948sdkhjf

Energi og klima er fremtidens markeder for byggeriet

Byggebranchen står over for store udfordringer og muligheder i takt med den stigende fokus på energi og klima
Dansk Byggeri holder vanen tro temakonference i forlængelse af sit repræsentantskabsmøde den 10. maj. Temakonferencen har i år fokus på klima og energi, der forventes at blive bygge- og anlægsbranchens store fremtidige arbejdsområde

Den planlagte omlægning af samfundets energiforbrug til grøn energi vil ændre vores hverdag og vaner og byggeriet får en fremtrædende rolle.

- Vi skal ganske enkelt levere svar på udformning af de huse danskerne skal bo i og de byggematerialer og komponenter, som branchen skal benytte fremover. Samtidig er der en stor opgave i at gøre de eksisterende bygninger mere effektive i forhold til at forbruge energi, forklarer Vibeke Gaardsholt, Dansk Byggeri, som optakt til årets temakonference.

På Årsdagen er der også lagt i posen til anlægsbranchen, der har udsigt til masser af opgaver med vindmølleparker, kystsikring og omlægning af vores infrastruktur, der hvor klimaforandringer spiller ind.

- Vi har derfor inviteret såvel klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard som miljøminister Ida Auken, der på hver deres område får mulighed for en fremadrettet dialog med bygge- og anlægsbranchen om løsninger på de fremtidige udfordringer, siger Vibeke Gaardsholt.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078