23948sdkhjf

Pitzner Materiel A/S: Tre nye medarbejdere

Pitzner Materiel A/S har ansat afdelingschef, stilladssælger og salgskonsulent
Pitzner Materiel A/S har ansat Martin Løkkegaard, 47 år, som afdelingschef for afdelingen i Brabrand ved Aarhus.

Martin Løkkegaard har senest været ansat i tre år hos DAFA A/S som intern salgschef. Før da var han gennem 12½ år ansat hos Velfac A/S, der er en del af Velux-koncernen og producerer vinduer. Han havde forskellige funktioner og var senest salgschef.

Martin Løkkegaard har gennemgået diverse ledelseskurser og ser specielt ledelsesopgaven som en spændende udfordring kombineret med professionelt salg, som har han beskæftiget sig med i mange år. Martin Løkkegaard afløser Knud Højland Pedersen, der er flyttet til Pitzners hovedafdeling i Hedehusene som afdelingschef.

Morten Frost, 33 år, er ansat som stilladssælger hos Pitzner Materiel A/S. Han har udgangspunkt fra hovedsædet i Hedehusene. Morten Frost kommer fra en stilling som sælger af hejs, skure og stilladsløsninger hos Ajos. Før sin ansættelse dér var han ansat hos Bilsby med salg af skure og pavilloner. Morten Frost vil arbejde med såvel salg af udlejningsløsninger som salg af udstyr til stilladsbranchen. Han bliver en del af Pitzners one-stop-shopping strategi, hvor stilladsfirmaer kan vælge mellem en lang række løsningsmodeller.

Pitzner Materiel A/S har ansat Rasmus Falkenberg, 33 år, som salgskonsulent for skure og modulløsninger med udgangspunkt fra afdelingen i Hammel, hvor der også udvikles og produceres moduler. Rasmus Falkenberg vil som udgangspunkt arbejde i Midtjylland. Han kommer fra en stilling som salgsmedarbejder hos Tranport UddannelsesCenter. Rasmus Falkenberg har altid beskæftiget sig med salg og har tidligere været ansat i Nordens største bilforretning, Bilernes Hus i Silkeborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078