23948sdkhjf

Velkommen til Mester Tidendes nye hjemmeside og nyhedsbrev

Der er gået forårsrengøring i Mester Tidendes nyhedsbrev og hjemmeside, som har skiftet både form og farver. Samtidig øger Mester Tidende indsatsen for at opdatere læserne med de seneste nyheder i branchen
I en verden, hvor vi konstant bombarderes med informationer fra digitale platforme og printmedier er der et stigende behov for et professionelt pusterum. Et pusterum, hvor du kan være sikker på, at de informationer du får serveret er målrettet netop din virksomhed og dine behov som håndværksmester eller entreprenør.

På Mester Tidendes nye hjemmeside og nyhedsbrev giver vi dig informationer og nyheder som du kan have brug for i dit arbejde enten som ejer eller leder af en mindre eller mellemstor dansk håndværksvirksomhed. Informationerne og nyhederne kan i sidste ende have betydning for udviklingen af din bundlinje

At drive en håndværksvirksomhed kræver meget mere end blot at være en dygtig håndværker. Konkurrencen om opgaverne og de gode folk er benhård. Har du foden under eget bord eller er du mesters betroede svend, så ved du hvad vi taler om.

Vi bilder os til gengæld ikke ind, at vi kan drive din virksomhed bedre end dig og dine medarbejdere. Men vores nyheder og andre informationerne kan måske inspirere dig i såvel den daglige opgaveløsning som på det mere strategiske og visionære plan.

Bliv medlem og skriv selv til branchen
Som noget helt nyt, kan du fra i dag blive "medlem” af Mester Tidende. Hvor nyhedsbrevet er gratis er der en mindre betaling på medlemskab. Til gengæld får du fri mulighed for at kommunikere direkte med branchens nøglepersoner.

Som medlem kan du indrykke dine egne nyheder, eksempelvis produktnyheder, eller jobopslag, hvis du står over for at skulle forstærke din virksomhed. Dine jobopslag på Mestertidende.dk indrykkes også automatisk på Jobindex og Jobnet.

Se mere om hvordan du bliver medlem af Mester Tidende
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.062