23948sdkhjf

Har suget effektivt i 25 år

Starmix støvsugere har fået en stærk position i Danmark ved at udvikle støvsugere i samarbejde med kunderne
Selvom Starmix er en lille spiller på verdensplan, har de opnået en stærk position i Danmark. Det skyldes et usædvanligt samarbejde om produktudvikling og optimering til danske forhold. Og nu kan Starmix fejre 25 års jubilæum i Danmark.

Starmix har produceret støvsugere siden 1921 men blev først repræsenteret på det danske marked i 1990, da de startede et samarbejde med firmaet R. J. Engros med Richar Juul i spidsen. Det danske firma havde allerede mange års erfaring med industristøvsugere, herunder egenproduktion af asbeststøvsugere og sammensatte om nødvendigt selv komponenter og tilbehør fra andre leverandører for at opnå det bedst mulige resultat.

Gode omsætningstal
I 2012 blev forhandlingen af Starmix støvsugere overtaget af andersen & nielsen – et garvet værktøjshus med et bredt netværk af forhandlere til den professionelle byggebranche. Richard Juul blev ansat som forretningsudvikler, og han står også fremover som garant for, at de danske håndværkeres ønsker bliver tilgodeset i produktudviklingen.

Til efteråret introduceres en ny linje støvsugere, hvor andersen & nielsen igen får en dansk model specialproduceret, som opfylder de hjemlige krav og ønsker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11