23948sdkhjf

Københavnske håndværkere får udvidet kontortiden

Nyt erhvervshus i København giver håndværkerne mulighed for at ringe fra morgen til aften.
Det er lige den form for fleksibilitet, branchen har brug for, skriver Dansk Byggeri Hovedstaden i en pressemeddelelse.

Det er slut med at kaste værktøjet ind i bilen og haste hjem fra kunden, fordi der lige skal styr på papirarbejdet, inden telefonerne lukker i Københavns Kommune. Nu kan hovedstadens håndværkere nemlig ringe til kommunen fra klokken otte om morgenen til 22 om aftenen fra mandag til torsdag og til klokken 18 om fredagen. Dermed behøver virksomhederne ikke tage hensyn til almindelig kontortid, når de skal spørge til blandt andet byggeansøgninger.

- Det er lige netop den fleksibilitet, som håndværkerne har brug for. En udvidet telefontid giver os mulighed for at klare en masse ting uden for normal åbningstid, og på den måde kan vi give vores kunder en endnu bedre og mere fleksibel service, siger Søren Tscherning, der er formand for Dansk Byggeri Hovedstaden.

Erhvervshuset kan inspirere andre kommuner
Københavns Erhvervshus vil samtidig sørge for, at der kun er én indgang for de udførende håndværkere. Det betyder, at de nu kan få en kontaktperson i erhvervshuset, der sørger for kontakten til de forskellige afdelinger. Det er en service, der har været efterspurgt længe.

- For mange virksomheder har det været en udfordrende jagt at finde frem til den rigtige afdeling og den rigtige embedsmand. Det skulle vi kunne undgå nu. Men den helt store test af erhvervshuset bliver at se, om håndværkerne så rent faktisk kan mærke en forskel, siger formanden og tilføjer:

- Men jeg har høje forventninger, og jeg er sikker på, at det københavnske erhvervshus kan være med til at inspirere andre kommuner til at lave lignende tiltag. Når det først kører på skinner, kan det få stor betydning for de københavnske håndværkere, der slipper for at blive sendt rundt i det kommunale system, og nu vil kunne bruge tiden på det, de er bedst til. At skabe vækst og arbejdspladser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109