23948sdkhjf

Grøn fond skaber sorte tal hos håndværkerne

Danmarks nye grønne investeringsfond kan hjælpe dig med at finansiere dine grønne projekter

”Sund økonomi og grøn omstilling er ikke nødvendigvis hinandens modsætninger”.
Sådan lyder meldingen, når man spørger Danmarks Grønne Investeringsfond.

Danmarks Grønne Investeringsfond er del af Dansk Byggeri Messen, hvor de sætter fokus på hvordan bedre ressourceudnyttelse og lavere energiforbrug skaber sorte tal på bundlinjen.
Dansk Byggeri Messen har fokus på at skabe og sikre sorte tal på håndværkernes bundlinje, som Jørn Jensen, projektchef fra Dansk Byggeri siger.

”Dansk Byggeris målsætning er bl.a. at gøre det mere lønsomt at drive virksomhed i bygge- og anlægsbranchen. Og det bliver der derfor sat fokus på, når vi åbner dørene den 11. og 12. november i Taastrup og Århus”, lover Jørn Jensen.

Messen afholdes den 11. november på Teknologisk Institut i Taastrup og den 12. november på Teknologisk Institut i Aarhus. Læs mere og tilmeld dig her

Danmarks Grønne Investeringsfond
Danmarks Grønne Investeringsfond er en selvstændig fond med formål at medfinansiere investeringer, som styrker den grønne omstilling af samfundet. Med en bred palet af samarbejder med energiselskaber, rådgivningsvirksomheder og erhvervs- og interesseorganisationer, og har fonden gode muligheder for at hjælpe håndværksvirksomheder med lån og finansiering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094