23948sdkhjf

Danmarks dygtigste håndværker vinder en Renault Trafic

Alle forbrugere kan frem til 15. november anbefale lokale håndværkere til Håndværker.dk Prisen 2015
Der er masser af dygtige håndværkere i Danmark, og nu skal de allerdygtigste findes. Håndværker.dk Prisen 2015 skal gå til en håndværker, som overholder aftaler, laver et flot stykke arbejde og går en ekstra mil for sine kunder.
Og foruden æren, så er vinder den dygtigste håndværker Årets Varebil 2015 - en Renault Trafic.

”Forbrugerne har erfaringer med håndværkere i hverdagen, og derfor ved de også, hvilke håndværkere der er superdygtige og professionelle, og som de vil anbefale andre at bruge. Håndværker.dk Prisen 2015 skal derfor også uddeles på baggrund af forbrugernes vurderinger. Hvis man ikke allerede i dag som håndværker opfordrer sine kunder til at vurdere éns arbejde, så er der en ekstra grund til at gøre det nu,” siger Kasper Hvid. Han er adm. direktør for Håndværker.dk, der sammen med Renault står bag prisen.

Anbefalinger giver arbejde
Danskerne søger håndværkere via internettet som aldrig før. 40.000 – 50.000 besøgende kigger hver måned efter andres vurderinger og billeder af lokale håndværkere på Håndværker.dk, som målt på trafik er den håndværkerportal, som danskerne flittigst bruger. Her kan man vurdere knap 37.000 håndværkervirksomheder i hele landet.

Og forbrugernes vurderinger giver arbejde til håndværkerne. En opgørelse viser, at en håndværker med mere end 11 anbefalinger fra kunderne får 7 gange så mange henvendelser via portalen som en håndværker, der ikke har fået anbefalinger.

Alle forbrugere kan deltage
Fra nu og frem til 15. november kan alle gå ind på Håndværker.dk og skrive en anbefaling af håndværkerfirmaer, som har udført et stykke arbejde for én.

”I dag er der adgang til at vurdere knap 37.000 håndværkere, og hver dag kommer der nye til på forbrugernes opfordring, fordi de hellere vil spørge hele nabolaget frem for bare naboen over hækken. Alle håndværkere kan vurderes af forbrugerne – ikke bare dem, som har betalt for en profil. Det giver troværdighed, som betyder alt for forbrugerne,” siger Kasper Hvid.

På baggrund af forbrugernes anbefalinger bliver den dygtigste håndværker kåret i hver region, og regionsvinderne går videre i kampen om at blive Danmarks dygtigste håndværker. Forbrugerne, der går ind og vurderer en håndværker, deltager i lodtrækningen om håndværkeropgaver for 10.000 kr., og den dygtigste håndværker vinder som nævnt en Renault Trafic.

De dygtigste regionale håndværkere bliver kåret fra 16. til 20. november, og Danmarks dygtigste håndværker præmieres med Håndværkerprisen 2015 i december.

Læs mere om konkurrencen her:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094