23948sdkhjf

Bæredygtig fagmesse i Forum

Danmarks største fagmesse for bæredygtigt byggeri, Building Green, samler i denne uge en perlerække af den internationale byggebranches vigtigste aktører
I dag onsdag den 28. oktober kl. 9.00 slår Forum i København dørene op for tusindvis af arkitekter, producenter, bygherrer og rådgivere til to dages videndeling og debat om vejene frem mod en grønnere fælles fremtid på fagmessen Building Green.

Samtlige af messens mere end 150 udstillerstande er blevet booket, ligesom antallet af forhåndstilmeldte arkitekter er steget markant sammenlignet med sidste år.

”Årsagen til den stigende interesse for Building Green skal ikke alene findes i, at bæredygtighed inden for de seneste år er blevet det nye sort i byggebranchen både blandt bygherrer, rådgivere, arkitekter og producenter. Interessen handler ligeså meget om, at dansk byggeri generelt er rykket helt op i den bæredygtige superliga og derfor også formår at vække opmærksomhed både internationalt og hos en række andre faggrupper end de producenter, som messen ellers traditionelt har tiltrukket – herunder ikke mindst arkitekterne”, forklarer adm. direktør Henrik Ulander fra Building Green

Rekordstort messeprogram
Årets messeprogram, der er det hidtil mest omfattende, som Building Green nogensinde har præsenteret, byder på mere end 25 seminarer og 115 talere fra både ind- og udland.

Messen gæstes bl.a. af adm. direktør i Danske Arkitektvirksomheder Lene Espersen. Under overskriften ”Den bæredygtige vilje – Fra udkant til hovedstad” vil hun debattere fremadrettede målsætninger for det bæredygtige byggeri fra Region Nordjylland til hovedstaden i selskab med Martin Lidegaard, MF (R), Peter Grønlund, bæredygtighedskonsulent i videns- og formidlingscenteret DOVISTA Living Lab samt Arne Boelt, borgmester i Hjørring Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08