23948sdkhjf

Konkurrence om vej- og parkopgaver i Kalundborg

Kommunen overvejer at udlægge varetagelsen af det grønne og sort-grå område og har i den forbindelse besluttet at indhente tilbud med forudgående prækvalifikation
Kalundborg Kommune undersøger nu, om der er penge at hente ved at udlægge varetagelsen af kommunens vej- og parkopgaver til eksterne leverandører.

Der er tale om fem delaftaler, som sendes i begrænset udbud, og i forbindelse med den efterfølgende tilbudsindhentning vil der blive afgivet kontroludbud af kommunens interne, nuværende leverandør.

”Kommunalbestyrelsen har besluttet med jævne mellemrum at pris- og kvalitetsafprøve udvalgte områder. Denne konkurrenceudsættelse er en del af vores udbudsstrategi. Så nu er det vigtigt, at de virksomheder, der gerne vil byde på opgaven, søger om at blive prækvalificeret”, siger borgmester Martin Damm (V) i en pressemeddelelse.

Deadline for anmodning om prækvalifikation er den 20. november kl. 12, og interesserede kan ansøge om prækvalifikation på en eller flere delaftaler.

Der prækvalificeres op til fem aktører per delaftale foruden kontrolbuddet, og i sidste ende vil tildelingskriteriet være det økonomisk mest fordelagtige tilbud.

Kontrakterne vil blive indgået for en periode på fire år med forventet opstart den 1. april 2016 og med option på to forlængelser af kontrakten med hvert et år.

”Efter en dialog med forskellige aktører på området har vi en forventning om, at både større og mindre virksomheder har muligheder for at byde på opgaverne, således at kommunen vil kunne opnå den bedste pris og kvalitet”, siger direktør Michel van der Linden i Kalundborg Kommune.

Positiv lokal modtagelse

Hos de lokale virksomheder bliver nyheden om, at det nu bliver muligt at byde ind på kommunens vej- og parkopgaver positivt modtaget.

Hos Entreprenør og aut. Kloakmester Valdemar Højland ApS kalder direktøren beslutningen for spændende, og han glæder sig over, at der er tale om delaftaler.

”Hvis det hele var udbudt samlet, så ville det kun være de helt store, der ville kunne varetage opgaven. Der ville jeg ikke kunne være med”, siger Valdemar Højland til Licitationen - Byggeriets Dagblad og understreger, at han kraftigt overvejer at byde ind.

”Flere af tingene ligger som muligheder for os”, siger han og fortsætter:

”Det kunne være rart med noget mere lokalt arbejde”.

Delaftalerne
Delaftale 1: Ren- og vedligehold af grønne områder, Kalundborg Nord
Delaftale 2: Ren- og vedligehold af grønne områder, Kalundborg Syd
Delaftale 3: Maskinel fejning af kørebaner mv.
Delaftale 4: Tømning af vejrendestensbrønde, brønde i åbent land samt rensning af hovedledninger
Delaftale 5: Belægninger - herunder vedligeholdelse af vandafledningsanlæg
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078