23948sdkhjf

Ingen juleferie til håndværkerne

Ændringerne af Håndværkerfradraget har medført stor efterspørgsel på håndværkere i årets sidste måneder
Hos 3byggetilbud.dk, er en fjerdedel af alle henvendelser således hastesager, som skal udføres inden året er omme. Det tilægges ædringerne af Håndværkerfradraget, som har medført stor efterspørgsel på håndværkere i årets sidste måneder.

Hasteopgaverne består især af maler- og gulvopgaver, men der er også mange, der vil nå at energirenovere inden årets udgang, og efterspørger isolatører hurtigst muligt.

”Der er faktisk flere penge at spare på energirenovering med den nuværende ordning, hvor der er 15.000 kr. i fradrag til håndværkerens løn, mens der til næste år er 12.000 kr. i fradrag til håndværkerens løn”, forklarer kommunikationschef Maria Carlsen.

3byggetilbud.dk har i år modtaget mere end 25.000 bygge- og renoveringsopgaver. Firmaet samarbejder med mere end 1.000 leverandører over hele landet, og hos flere af dem er ordrebøgerne ved at være fuldstændigt fyldt op.

”Der er mange af vores leverandører, der har ekstremt travlt her i december. Flere må udskyde juleferien, så de kan udføre så mange opgaver som muligt før nytår”, forklarer Maria Carlsen. Hos 3byggetilbud.dk har man af samme årsag også personale på arbejde mellem mellem jul og nytår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172