23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Deas, Sweco Danmark, Niras og Ardex
Deas

Rasmus Meyhoff er tiltrådt som kommerciel chef i ejendomsforvaltningsselskabet Deas’ afdeling for center management.

Rasmus Meyhoff bliver blandt andet ansvarlig for den kommercielle rådgivning samt den konceptuelle og konkrete udvikling af shoppingcentrene i porteføljen.

Han har en solid erfaring inden for blandt andet ejendomsbranchen og kommer fra en stilling som head of letting hos Aberdeen Asset Management.

Sweco Danmark

Jens Aamand Kristensen er pr. 1. januar 2016 ansat som seniorkonsulent i naturafdelingen i Sweco Danmark.

Jens Aamand Kristensen er 48 år, uddannet cand.scient. i biologi og skal primært arbejde med administration og rådgivning inden for naturbeskyttelsesloven og andet relateret lovgivning samt med opgaver inden for naturkortlægning og naturgenopretning.

Han kommer fra en stilling som biolog hos Rambøll, hvor han blandt andet arbejdede med administration af dansk natur- og miljølovgivning, naturovervågningsopgaver samt kortlægning af terrestriske naturtyper og Bilag IV-arter.

Niras

Henrik Skytte er pr. 1. januar ansat som teamchef i rådgivningsvirksomheden Niras i Esbjerg.

35-årige Henrik Skytte skal være leder for en afdeling, der arbejder med forsyningsteknik og klimatilpasning i Region Syddanmark.

Som teamchef bliver Henrik Skytte primært ansvarlig for projektering, salg, markedsføring og vækst. Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Orbicons afdeling i Esbjerg.

Ardex

Teknisk chef Carsten Rasmussen fejrer i dag sit 25-års jubilæum hos Ardex, der producerer hurtigt hærdende materialer til gulve og vægge.

65-årige Carsten Rasmussen, der oprindeligt er uddannet bygningsingeniør og siden har taget en HD i organisation, startede karrieren som rådgiver i et ingeniørfirma med speciale i bærende konstruktioner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094