23948sdkhjf

Installatør opgiver 34 års selvstændighed

To el-forretninger i Vendsyssel bliver til en. KT Elektric køber Sæby El-Service.
Efter mere end 34 år som selvstændig elinstallatør i Sæby har Erling Møller Nielsen besluttet at sælge Sæby El-Service til KT Elektric. Erling Møller Nielsen fortsætter som elinstallatør i firmaet.

- Jeg er 60 år og har et stykke tid overvejet en slags generationsskifte. Derfor er jeg er glad for, at det nu er lykkedes at lave en aftale med KT Elektric, sådan at Sæby El-Service bliver en del af KT Elektrics afdeling i Vangen – og dermed fortsat lokalt forankret, siger Erling Møller Nielsen.

Han startede Sæby El-Service i 1981 og har drevet det siden med et skiftende antal medarbejdere. Kunderne har både været private og virksomheder med alle former for tekniske installationer og vedligehold – præcis som KT Elektric.

- Så de to forretninger passer godt sammen, og vi har da også mere været kolleger end konkurrenter, siger Erling Møller Nielsen.

Får over 100 kollegaer
KT Elektric har hovedkontor i Aalborg samt afdelinger i København og i Vangen mellem Sæby og Frederikshavn. Afdeling i Vangen blev etableret for godt to år siden og ledes af to lokale elinstallatører, Morten Mikael Jensen og Anders Fuglsang.

KT Elektric blev grundlagt i 1968. I 1998 overtog elinstallatør Claus Larsen virksomheden. På hovedkontoret i Aalborg og i afdelingerne i København og Vangen er beskæftiget over 100 medarbejdere.

Sammenlægningen af de to virksomheder er sket og markeres officielt senere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.298