23948sdkhjf

Blue Water leverer flyvende logistikløsning til Grønland

Blue Water chartrede fly til at fragte byggematerialer til Thule Air Base- med kun to årlige skibsanløb fra Danmark var luftfragt et godt alternativ.
Logistikudfordringer skal helst løses hurtigt. Især hvis kunden er i gang med et projekt i Grønland, og ikke kan vente på næste skibsafgang for at få sine materialer transporteret derop.

Den situation stod Per Aarsleff A/S for nylig i. Efter et godt samarbejde med deres lokale kontakt hos Blue Water Aalborg og Blue Waters charterspecialister i Billund kom materialerne hurtigt frem.

Byggerier i Grønland er ofte udfordret af logistikken. Det kan særligt mærkes ved Thule Air Base, hvor der kun er to årlige skibsanløb fra Danmark.

Hvis der opstår behov for materialer udenfor de to anløb, så kan det resultere i meget dyr ventetid. Derfor er luftfragt et godt alternativ.

- Hvis vores projekter ændrer sig undervejs, så har vi kun én mulighed for at få materialer til Grønland. Det er ved at chartre et fragtfly. Med Blue Water som tovholder, har vi haft succes med at fragte 34 tons materialer herop på den måde, siger Henning Junker Christensen, der dagligt arbejder for Aarsleff på Thule Air Basen.

Da først beslutningen om at chartre flyet var taget, gik det stærkt.

- Det krævede hårdt arbejde at få alle leveringer frem rettidigt, at få alle papirer gjort klar og søgt om diverse tilladelser. Men det lykkedes med god hjælp fra Blue Water, supplerer Karsten Gert Pedersen fra Aarsleff.

Det chartrede fly forlod Billund til tiden og blev hurtigt losset på Thule, så alle materialer kunne nå hurtigt frem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203