23948sdkhjf

Aarsleff-direktør rykker til LM Byg A/S

Carsten Mindegaard giver stafetten videre til Hans Anker Nielsen.
Til august skifter Hans Anker Nielsen jobbet som afdelingsdirektør i Per Aarsleff A/S ud med jobbet som administrerende direktør i LM Byg A/S.

Indehaver Carsten Mindegaard træder dermed et skridt tilbage. Han vil dog fortsat have sin daglige gang i den virksomhed, som næsten 30 år gamle betonvirksomhed med hovedsæde i Greve.

"Medarbejderne og fællesskabet vil også fremover være et prioriteret omdrejningspunkt i hverdagen, og jeg vil fortsat være til stede som sparringpartner for alle medarbejdere. Men jeg flytter mit fokus fra drift til udvikling og vil i tæt samarbejde med bestyrelsen, Hans Anker Nielsen og virksomhedens øvrige ledelse koncentrere min indsats om at videreudvikle virksomheden og dens aktiviteter", fortæller Carsten Mindegaard.

Som afdelingsdirektør har Hans Anker Nielsen gennem de seneste år har opbygget byggeafdelingen hos Aarsleff fra bunden. Han har tidligere været underdirektør i E. Pihl & Søn.

"Den løsning vi nu realiserer har været på tegnebrættet gennem længere tid, og der er tale om en vel gennemtænkt og nøje planlagt løsning, vi reelt kun har håbet på som en mulighed", siger bestyrelsesformand Lars-Christian Brask.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11