23948sdkhjf

Stenklint A/S skal renovere 400 facader i København

Stenklint A/S er i fuld gang med at renovere facaderne på 400 lejligheder på ydre Nørrebro i København.

Der er fuld gang i ordrebogen hos murerentreprenøren Stenklint A/S, der blandt andet har landet en renoveringsopgave for ejerforeningen EF Nordrevænge. 

Frem til årsskiftet skal 15 håndværkere således renovere facaderne på 400 lejligheder i Nordrevængekvarteret, Nordvest i København. Entreprisesum: 16 millioner kroner.

- Fokus er på at udskifte vinduer og fuger samt rense facaderne, så de vender tilbage til deres oprindelige udseende. Gennem årene har Stenklint omfuget over 230.000 m2 mørtelfuger på tilsvarende boligejendomme samt på bevaringsværdige bygninger såsom Den Svenske Kirke ved Østerport Station og Vandtårnet i Bernstorffs Parken. Så det er især den ekspertise, som vi har i spil her, siger administrerende direktør hos Stenklint A/S, Lars Bonde Lindberg, i en pressemeddelelse.

Han fortæller videre, at Stenklint har sin egen teaterklub, hvor virksomheden fire gange om året inviterer kunder og samarbejdspartnere ud til en aften i teatret. Og det var i forbindelse med et sådant arrangement, at virksomheden kom i spil til opgaven.

- Vi valgte Stenklint A/S til opgaven, fordi facaderenovering er en af deres kernekompetencer. De havde løst flere tilsvarende projekter tilfredsstillende, og derfor følte vi os trygge ved, at de skulle påtage sig opgaven, fortæller projektleder hos Promana Bygningsrådgivning A/S, Sorin Nita.

Stenklint A/S omsatte i 2016 for 16 millioner kroner, men allerede nu ligger det klart, at omsætningen vil vokse markant i 2017.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156