23948sdkhjf

Kort leveringstid skal gøre fynske typehuse attraktive

Til august igangsætter Husfabrikken A/S en produktion af moduler til boligbyggeri i Vissenbjerg på Fyn.

Men virksomheden er allerede så småt gået i gang med at producere moduler til to enfamilieshuse, som kommer til at ligge i henholdsvis Silkeborg og i Lier ved Oslo.

Husfabrikken har nemlig udviklet sit eget typehuskoncept som et supplement til produktionen af moduler til etageboliger og rækkehuse.

- Typehusmarkedet er et spændende marked, hvor aktiviteten er god i øjeblikket. Men branchens helt store udfordring er leveringstiden, hvilket er en konsekvens af, at størstedelen af byggeprocessen foregår ude på pladsen. Derfor går vi ind med et koncept, der tilbyder et færdigt hus 8-10 uger fra vi har fået byggetilladelsen, fortæller idémand Claus Valsøe Clausen.

Ambitionen er, at Husfabrikken inden udgangen af 2017 har lukket ordrer på 15-20 enfamilieshuse. I 2018 skal det tal vokse til 50 huse. Herefter er målet en årlig vækst på 20-25 procent.

- Vi har ingen forventninger om, at vi skal bygge 300-400 huse om året. Vi går ind på markedet med et relativt smalt koncept målrettet dem, der ønsker at bygge hurtigt og billigt. Husfabrikken skal være en salgsstyret virksomhed. Vi har på forhånd defineret, hvilke løsninger der er gangbare for os ud fra en vurdering af, hvad der passer til vores produktion i stedet for at sammensætte en masse muligheder, siger Claus Valsøe Clausen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093