23948sdkhjf

Grøn jubilæumsudstilling slog alle rekorder

SE BILLEDERNE: 11.259 fagfolk gjorde jubilæumsudstilling til den mest besøgte Have & Landskab nogensinde
Allerede ved åbningen af Have & Landskabs 25-års jubilæumsudstilling i Slagelse i sidste uge stod rekordmange 278 udstillere klar til at tage imod hele branchen, og sent fredag viste den endelige optælling desuden, at flere grønne fagfolk end nogensinde før havde valgt at lægge vejen forbi Selandias arealer nord for Slagelse.

I alt blev 11.259 besøgende således registreret ved indgangen, og det er 430 mere end den hidtidige publikumsrekord fra 2015, hvor Have & Landskab tog imod 10.829 gæster. Fordelt på de enkelte dage var der 2.896 besøgende onsdag, 4.930 om torsdagen og 3.433 i dag.
De rekordhøje besøgstal er en stor, positiv overraskelse, lyder det fra Have & Landskabs bestyrelsesformand, slotsgartner og adjungeret professor Palle Kristoffersen:

- Og det er jo særligt imponerende, når man tænker på, at det var decideret dårligt vejr i to dagene. Heldigvis sluttede vi jo med høj sol og altså også igen i år med rekord i antal udstillere og besøgende. Men jeg synes, at det er endnu mere vigtigt at fastslå, at det også har været den bedste Have & Landskab nogensinde. Stemningen og humøret var fantastisk uanset hvor man spurgte hen. Så jeg må bare konkludere, at vi er meget, meget glade, lyder det fra Palle Kristoffersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.191