23948sdkhjf

Nye pistoler til bælterne

Skræddersyede sømpistoler og montageværktøjer i letvægtsklassen
DeWalt har udvidet sit batteridrevne XR-sortiment med yderlige tre fleksible og effektive montageværktøjer til professionelle håndværkere; en dykkerpistol, en klammepistol og en ny, innovativ gulvpistol.
Med de tre nye, batteridrevne modeller bliver sortimentet i højere grad komplet, da modellerne er skræddersyet til specifikke anvendelsesområder. Det giver den professionelle bruger mulighed for at vælge det helt rigtige værktøj til hver opgave. Det giver både øget produktivitet og et godt slutresultat.

Den nye, batteridrevne dykkerpistol DCN680D2 (1,2 mm) passer f.eks. perfekt til indvendigt detaljearbejde som dørgerigter og vinduesrammer, lister og paneler af alle slags. Den nye klammepistol DCN681D2 (15,6 mm) er designet til finere snedkerarbejde og møbelfremstilling, møbelbetræk, opsætning af køkkenelementer, reoler, mv., men kan også bruges til at fastgøre isoleringsmateriale.
DCN682D2-QW (5,6 mm) er den første batteridrevne gulvpistol af sin slags og letter lægningsarbejdet betragteligt ved at skyde meget hurtigt og jævnt med en hastighed på op til fire klammer i sekundet.

Ekstra kompakte
Samtlige nye modeller er ekstra kompakte og lette, hvilket gør dem fleksible at bruge, også i trange omgivelser, og de er nemme at komme til med i alle forskellige vinkler.

Med den kulløse motorteknik og 18 V XR-batterisystem har de nye modeller optimal driftstid med op til 1.200 skud pr. opladning
De nye modeller udstyret med præcisionsspids, dybdestyring og muligheden for hurtigt at vælge mellem enkelt- eller serieskud.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093