23948sdkhjf

Ny app skaber overblik for både håndværkere og boligejere

Boligapp kan gøre håndværkernes arbejde hos boligejere nemmere
Forsikringsselskabet Tryg og sourcing- og servicevirksomheden Solar lancerer nu i samarbejde den intelligente app HomeBob, der samler alt om boligen et sted, giver kvalificeret rådgivning om vedligeholdelse af boligen og gør det muligt at dele opgaver og informationer med andre.
I appen kan boligejeren f.eks. finde og kontakte håndværkere, og han kan se, hvem han har serviceaftaler med.

- Med HomeBob kan vi både gøre det tryggere at være boligejer, og vi kan gøre arbejdet betydeligt nemmere for håndværkere. F.eks. samler appen alle boligejerens vigtigste boligdokumenter, så man som håndværker nemt kan få adgang til nødvendige informationer – og boligejeren kan med appen nemt finde hjælp til at få en opgave løst via kontakt med de bedste håndværkere i nærheden. Vi tror på, at mange boligejere vil føle sig tryggere og bedre tilpas i hverdagen, når de ved, at deres bolig er blevet repareret eller vedligeholdt på den rigtige måde, fortæller Hugo Dorph, kommerciel direktør hos Solar.

HomeBob er en individualiseret løsning, baseret på de oplysninger, den fodres med. På den måde kender appen den enkelte boligejers behov, så den kan hjælpe med netop det, man har brug for.
HomeBob kan både trække offentlige informationer fra f.eks. lokalplaner og Bygnings- og Boligregistret (BBR), og boligejeren kan selv lægge informationer ind i appen.

HomeBob kan downloades i App Store og Google Play
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078