23948sdkhjf

Nyt navn og ny strategi

Fokus på gulvvarme og -køling samt rørsystemer til vand og varme
Roth Nordic får nu ansvaret for Roth UK, og skifter samtidig navn til Roth North Europe. Beslutningen om den nye Roth organisation blev truffet for mere end et år siden. Tiden frem til i dag, er gået med grundige analyser af markedet i UK, og planlægning af den fremtidige platform og organisation. Nu er man så endelig klar til implementering af den nye strategi.

- Det er først og fremmest et stort skulderklap, og en lige så stor tillidserklæring, når ”Executive Board” af det familieejede Roth Industries GmbH & Co. KG lægger ansvaret for selskabets engelske aktiviteter i hænderne på ledelsen i Roth Nordic, som hidtil har stået i spidsen for de nordiske og baltiske aktiviteter. Executive Board har bl.a. lagt vægt på den positive vækst og udvikling som Roth Nordic har været eksponent for i de seneste 5 år, siger Market Director, Per Kronil.

- Ud over den rent strategiske beslutning om at lægge Roth UK ind under Roth Nordic, så er der mellem de 2 et ganske godt match både markedsmæssigt og produktmæssigt. I begge regioner har vi særlig fokus på gulvvarme og -køling samt rørsystemer til vand og varme. Roth Nordic står i dag indenfor disse produktsegmenter på en særdeles stærk platform, som giver os et godt afsæt til den videre udvikling i UK, forklarer Per Kronil.

Roth Nordic har siden 2008 haft nordisk hovedsæde i Frederikssund med tilhørende centralt logistik- og servicecenter og hår nu i gang med en større udvidelse af både lager og administration i Frederikssund.

Udover centralt logistik- og servicecenter vil udvidelsen af det nordeuropæiske hovedsæde også komme til at rumme opgraderede kunde- og undervisningsfaciliteter samt et helt nyt forretningsben for Roth North Europe; Præfabrikerede løsninger indenfor gulvvarme og -køling og rørsystemer til vand og varme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078