23948sdkhjf

Danmarksmester med på holdet

Danmarks bedste flisemurer, Frederik Nielsen, bliver en del af Alfix’ arbejdende stand på BYGGERI'18. Her vil den dobbelte DM i SKILLS-vinder bl.a. vil fortælle om sine oplevelser ved både DM og VM i SKILLS i Abu Dhabi.
Da Alfix tog kontakt til den 22-årige dobbelte danmarksmester, krævede det da heller ikke meget overtalelse at få Frederik Nielsen med på årets messehold.

- Det vil jeg sindssygt gerne. Alfix støtter mig som hovedsponsor ved både DM og VM, og så vil jeg gerne give lidt tilbage. I øvrigt foretrækker jeg at arbejde med Alfix-produkter i hverdagen. De er pålidelige og det er vigtigt, da jeg jo skal kunne stå inde for det resultat, der gives videre til kunden, siger Frederik Nielsen, danmarksmester og til daglig murer hos Jorton i Aalborg.

God ambassadører
Alfix har siden 2011 været hovedsponsor for flisemurerfaget ved DM i SKILLS, og Kolding-virksomheden fandt det naturligt at invitere den dygtige, unge danmarksmester med til BYGGERI’18, da han er en glimrende ambassadør for faget.

- Frederik har på imponerende vis vundet to danmarksmesterskaber i træk, og hans passion og talent for ansvarligt håndværk rimer godt på det, vi ønsker at stå for i Alfix. Endvidere værdsætter han den tryghed, Alfix skaber med professionelle løsninger til murere - og så er Frederik en sympatisk fyr med let til smil. Derfor bliver han uden tvivl et stort plus på vores stand, siger Anders Bertelsen Toft, direktør hos Alfix.
Frederik Nielsen vil på messestanden blandt andet fortælle de besøgende om sine store oplevelser fra deltagelse ved både DM og senest under VM, der blev afholdt i Abu Dhabi i efteråret 2017. Desuden vil han være vært for en Alfix-konkurrence.

Alfix er en dansk, familieejet byggematerialeproducent beliggende i Kolding. Virksomheden blev stiftet i 1963 og har alle år haft både udviklings-, lager- og produktionsfaciliteter samlet i den sydjyske by.
Virksomheden producerer blandt andet spartelmasse, fugemasse, facadepuds og ikke mindst fliseklæber primært målrettet de professionelle brugere.

Artiklen er en del af temaet BYGGERI'18.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.224