23948sdkhjf

Skydedørsbeslag med retro-look

Tilbage til fortiden. Sådan lyder det fra Svalk Handel ApS med henvisning til det nye Retro skydedørsbeslag. Har du en gammel dør, en låge eller lignende, som kunne bruges til skydedør eller dekoration, så giver Svalk dig muligheden for at forene retro look med den nye teknologi.

Retro sættet består af en skinne i fladjern, ruller med kuglelejer, endestop, afstandsstykker til væggen, bundstyring, samt sikringsbeslag. For den kræsne er der også mulighed for, at montere retroskydedøren med Soft Close lukning. Det hele bliver leveret i en matsort lakering.

Svalk har ligeledes fået produceret diverse tilbehør, såsom håndtag og skydedørsskåle, der selvfølgelig matcher farven på beslagsættet. Det komplette sæt fås med en skinnelængde på 2 og 3 meter, så dørbredder op til 150 cm klares uden problemer. Retrobeslaget er godkendt til en dørvægt på max. 100 kg., dog kun 40 kg. hvis der monteres Soft Close lukning.

Hvis du er til Retro beslaget, men ønsker større hjul, så er det Retro Big der skal vælges. Retro Big Beslagsættet har de samme specifikationer som Retro, men rullerne har en diameter på 124 mm mod 70 mm på Retro beslaget.

Artiklen er en del af temaet BYGGERI'18.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095