23948sdkhjf

Vilde med IT-værktøj

Der er kun ganske få udstillere med IT-værktøj på BYGGERI’18. Til gengæld har de rygende travlt
Digitaliseringen vælter ind over byggeriet som en snestorm i Alaska og det fornemmer man hurtigt på BYGGERI’18 i Fredericia i disse dage. Det er især værktøjsleverandørerne der åbner den digitale verden med alt lige fra sporing til styring, registrering og overvågning af stort set alle former for værktøj. Også Danske Byggecentres produktdatabase ByggeBasen er naturligvis repræsenteret.

Der er imidlertid også et par ”almindelige” leverandører af IT-programmer til alt lige fra tidsstyring til kalkulation og lønregnskab der har set ideen i at deltage på messen for at vise mester hvordan han kan gøre sin forretning mere effektiv og forbedre bundlinjen. Det gælder Minuba og EG. Sidstnævnte som en del af Dansk Byggeris stand på messen.

Landechef for Minuba i Danmark, Christoffer Feldt-Sørensen siger, at der er overvældende stor interesse blandt de besøgende:
- De fleste mestre er godt klar over, at det er nu de skal med på vognen og effektivisere deres forretning. Så messen er en kæmpemulighed for os til at vise, hvad vi kan, siger han.
Minuba deltog også på Dansk Byggeris IT-messe med godt resultat.
- Vi vil gerne i dialog med håndværkerne og det skal jeg love for vi gør her på messen, siger han.

Også hos EG er der fokus på dialogen:
- Vi får rigtig mange interesserede på standen og får mulighed for at fortælle, hvor mange fordele mester kan opnå ved at satse mere digitalt, siger konsulent Jesper Klejstrup fra EG og tilføjer, at det er hans indtryk, at mange nu er ved at være modne til at tage skridtet fuldt ud.
- Det handler jo i sidste ende om konkurrenceevne og bundlinje, siger han.

Artiklen er en del af temaet BYGGERI'18.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094