Engagerede svende bag succes

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Glade og engagerede svende smitter af på kunderne, mener murermester som er nomineret til Årets Håndværker

RMI – Rigtig Mental Indstilling. Sådan står der på arbejdstøjets højre ærme, som alle medarbejdere i firmaet Murermester Jimmy Jacobsen trækker i, når dagens første arbejdsopgaver begynder.

- Jeg er meget stolt af vores DNA, som vores svende helt selv står bag. De har sat ord på, hvordan vi skal være som arbejdsplads, og hvordan vores kunder og samarbejdspartnere skal opleve os. Jeg er stolt af vores værdier om tillid, kommunikation, kompetence, punktlighed, løsningsorienteret, sammenhold, ærlighed og nysgerrighed, fordi de kommer fra medarbejderne selv. Mine folk tager virkelig ansvar for at efterleve dem alle hver dag, så vores kunder også kan mærke det, siger Jimmy Jacobsen, der i 2003 stiftede Murermester Jimmy Jacobsen som 28-årig og nybagt far.

Murerfirmaet servicerer i dag både private og erhvervskunder i klassisk murerarbejde og varetager bl.a. renoveringer og ombygninger i huse og lejligheder i nærheden af København. Virksomheden er specialister i badeværelser, køkkener, flisearbejde og silkecement, der kan opleves i virksomhedens showroom i Køge, ligesom flere af murersvendene er dedikeret til at udføre reparationer i bevaringsværdige ejendomme og kirker.

Anmeldelser skal ikke være glansbilleder
Når Årets Håndværker løber af stablen den 5. april i Cirkusbygningen, vil alle 16 medarbejdere også være på plads i salen.

- Jeg har nogle super dygtige medarbejdere, som jeg ikke kan undvære. At vinde prisen som Årets Murer 2018 vil selvfølgelig være rigtig fedt, fordi det er et kvalitetsstempel på, at vi leverer godt arbejde. Nomineringen kan uden tvivl dedikeres til alle vores medarbejdere, fordi det er deres engagement, faglighed og humør, som smitter af på kunderne og har givet os denne nominering, siger Jimmy Jacobsen.

Kundernes anmeldelser på Anmeld-Håndværker vidner også om, at murerfirmaet lever op til kundernes forventninger med et snit på 4,7 ud af 5.

- Vi går meget op i at gøre vores kunder trygge og levere et flot stykke arbejde. Men vi er også bare mennesker. Derfor skal vi heller ikke kun kunne fremvise 5-taller, for vi kan også lave fejl. Det vigtige for os er, hvordan vi løser og retter vores fejl. Det skal ikke gå hen og blive et glansbillede, for ingen er helt perfekte, siger Jimmy Jacobsen.

Kunderne skal føle sig i trygge hænder
Jonas Nørgaard Bruun bor i Køge. Da han og hustruen Minna skulle bruge et lokalt murerfirma til at skabe drømmekøkkenet, faldt parrets valg på Murermester Jimmy Jacobsen.

Læs også: SE LISTEN: Her er Årets Håndværkere 2018

- Det var meget vigtigt for os, vi kunne være trygge ved, at de kunne løse opgaven. Vi kunne med det samme mærke, at Jimmy og hans medarbejdere var troværdige og havde styr på det. Det kom især til udtryk i den gode rådgivning vi fik i starten, deres grundige forventningsafstemning og løbende kommunikation om arbejdet, siger Jonas Nørgaard Bruun.

Han forklarer, hvordan familien endte med at få et andet og bedre køkken, end de selv havde fantasi til at forestille sig, inden murerfirmaet kom på banen:

Læs også: Live-streaming fra Årets Håndværker

- De kom med mange gode løsninger til, hvordan køkkenet skulle vinkles, og hvordan et fyr kunne flyttes, så vi fik meget mere luft og plads. Det var samtidig utrolig rart, at vi blev informeret og involveret i hele processen, fordi det gjorde os helt trygge ved at overlade vores hjem i deres hænder. Og så ringede Jimmy noget tid efter for at høre, om vi var glade. Det synes jeg virkelig er fedt, fordi det viser, at opgaven også betød noget for dem.

Ifølge Jonas Nørgaard Bruun er det en god ting, at forbrugere kan læse anmeldelser og finde ud af, hvad andre synes om et håndværksfirma, når man skal af med mange penge. Det var dog ikke udslagsgivende for parrets valg af murer:

- Vi kunne mærke, at han var oprigtig og ikke slog et større brød op, end de kunne bage. Vi synes, det er meget fortjent, at de er nomineret til Årets Murer.


Hold dig opdateret med Mester Tidende
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Direktør bliver partner

LM Byg vælger fast leverandør af armeringsstål

Smid bare hele cementposen i blanderen

SE VIDEO: Ny opløselig cementpose kan smides direkte i blanderen

Nyhedsbrev

Nordiske Medier lancerer ny jobportal

Online Avis Arkiv

Engagerede svende bag succes

Glade og engagerede svende smitter af på kunderne, mener murermester som er nomineret til Årets Håndværker

BYGGERI'18
Tommy blander sig meget gerne

KPC leverer nyt rekordregnskab

Herning-entreprenøren går atter frem på top- og bundlinje i et 2017-regnskab, hvor overskuddet er tæt på markant milepæl.

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Stålspær til carporte mv.

Nøglerne til nybygget bosted afleveret mere end to måneder før tid

Kom og oplev Accoya® Shou Sugi Ban på Arhitect@Work 2018 i Forum - Keflico A/S

Hörmann Danmark mander op med nye medlemmer i familien

Portland Towers

GDPR - EU har ændret reglerne, vi stiller skarpt på Anonymisering af personoplysninger

Jupiter er nærmere end du tror - Nyt multimeter sætter standarden - i smart sæt med strømtang

Krav til elmåling 0,4–60 kV - Afholdelsesgaranti

Vidste du, at det er kæde og sjækler fra Fyns Kran Udstyr A/S, der...

Kampagnetilbud på Carhartt T-shirts

LED-belysning til parkeringshus i Ørestad

Montageskinne

Augumented Reality (AR) ved renoveringsopgaver

Meldgaard Silikat A/S på Elmia messe

Temadag om kølemidler

Stor sprøjtedyse forstøver i 360º

Tabletholder

Skal du søge midler via InnoBooster?

Lettere at sælge høj sikkerhed mod elbrande med færdigmonteret tavle

Nordfab på Nordbygg

Fremtiden for berøringsfri armaturer: design og teknologi

Produktnyhed: Casella Flow Detective - innovativ kalibrator til luftprøveta...

Landsdækkende panel for arkitekter lanceres på Building Green

EC POWER og Lochinvar indgår strategisk partnerskab for Nordamerika

Unik overdækning til cafeens gæster

Send til en kollega

0.22