23948sdkhjf

Diamanterne er samlet ét sted

Sæt system i dine diamantbor og hulbor
Med udgangxpunkt i eget forbrug af værktøj, er Staring A/S i Brønderslev kommet frem til den overbevisning, at det alt andet end lige må være lettere og billigere, hvis man samler alle sine diamantbor i ét sæt.

- Det er jo ligesom, når vi derhjemme skal bore et hul. Jeg har en kasse med alle de forskellige størrelser af bor jeg har, og knækker jeg ét, sørger jeg for at købe dette ene, og fylde kassen op igen, siger salgschef Michael Østergaard. Det samme har Staring valgt at gøre med diamantbor, hvor man netop har lanceret et komplet sæt med 17 dele.
- Der er diamant hulbor fra 6–68mm samt 2 adapterer, én for boremaskine samt en for vinkelsliber, og en støvfanger med i sættet. Så har man det hele samlet. Det leveres i en aluminiums kuffert, og så kan man købe hvert bor enkeltvis til opfyldning, forklarer Michael Østergaard.

Ud over den samlede kasse med Diamant Hulbor har Staring også samlet diamant kopsten med 4 kopsten i en alukasse, igen så man både har til beton, bløde sten, maling osv. I ét sæt, og ét sted, så man reducerer tiden med at lede.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109