23948sdkhjf

Elfagmesse venter 8.000 gæster

Tre messedage med nye produkter og løsninger til elfaget
Det er intet mindre end Danmarks største elfagmesse, der slår dørene op den 15. maj til tre intense messedage. El&Teknik holdes hvert andet år i Odense Congress Center og arrangørerne og de 180 udstillere venter op i mod 8.000 besøgende i dagene 15.-17. maj.
Alt er således udsolgt og standsalget er gået over al forventning

- Generelt har der i hele optakten til messen kunne mærkes en markant efterspørgsel på stande – og som messen har nærmet sig, har rigtig mange virksomheder skyndt sig at melde sig til i slutspurten. De besøgende kan derfor glæde sig til at møde og netværke med hele 180 udstillere på årets messe, lyder det fra arrangørerne.

800 til studiedag
Messens udstillende virksomheder inviterer på tre dage fyldt med produktnyheder, nye løsninger, oplæg, networking og socialt samvær med tidligere og nuværende bekendtskaber på tværs af branchen. På El& Teknik er fagligheden i fokus – et fagligt forum, hvor de udstillende virksomheder og besøgende gæster kan mødes og blive klogere på, hvad der rører sig i branchen og dermed blive klædt på til fremtiden.
Samtidig har messen modtaget 800 tilmeldinger til studiedagen den 15. maj, og dermed er alle pladser til studiedagen givet til branchens fremtid. Det er primært elever fra elektriker- og elinstallatøruddannelsen, der besøger messen på åbningsdagen.

De studerende bliver hentet i busser direkte fra deres uddannelsesinstitution og kørt til Odense Congress Center. Om formiddagen bliver de præsenteret for tre forskellige faglige indlæg, som udbydes af studiedagens sponsorer. Efter de faglige indlæg har de studerende hele eftermiddagen til at gå rundt på messen og besøge og netværke med messens udstillere sammen med messens øvrige besøgende.

Læs mere om messen her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.484