23948sdkhjf

Ankenævn nægter at tage erhvervs-klagesager

En advokat med speciale i bilsager mener, autobranchen spekulerer i, at erhvervsdrivende ikke kan få tvister om reparationer og bilkøb prøvet i Ankenævn for Biler.

Der bliver ikke noget af at få klagesager, hvor klager er erhvervsdrivende, gennem møllen hos Ankenævn for Biler, også kaldet bilklage.dk.

Det skriver Motor-magasinet.

Advokat Jacob Forman, advokatfirmaet Forman & Rouvillain - selv oprindelig uddannet mekaniker - under sig over den manglende klage-mulighed. Han har en klient, som har måttet betale knap 108.000 kroner for reparation af en Nissan Cabstar. Unødigt, vel at mærke, mener advokaten - også omkring sit eget salær på 36.000 kroner til bilejeren.

Indehaveren af bilen, Niels Rasmussen, Gribskov Stenhuggeri, og Jacob Forman ønsker ikke at anlægge et civilt søgsmål mod Nissan Roskilde som modpart af både økonomiske og retslige årsager.

- Det ville klæde autobranchen at lave et nævn, der afspejler virkeligheden. Frem for at vi er henvist til dyre partsindlæg i retssager, hvor vi skal påvise svært gennemskuelige ansvarsgrundlag, siger Jacob Forman. 

Læs hele artiklen her (kræver abonnement på Motor-magasinet)

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094