23948sdkhjf

Aarhus i weekenden: Masser af hestekræfter og håndværkere

Stark Racing byder håndværkere fra hele landet til motorsportsoplevelse
I morgen lørdag den 26. maj og søndag den 27. maj slippes hestekræfterne løs i Aarhus, når Danish Thundersport Championship som en del af Classic Race Aarhus ruller ud over asfalt og tv-skærme.

Forventningerne er tårnhøje hos Stark Racing, der sammen med Casper Elgaards Massive Motorsport glæder sig til at byde håndværkerne velkommen for syvende år i træk.

Sidste år trak det succesrige samarbejde over hele DTC-sæsonen over 3.000 håndværkere til Stark Racings eksklusive håndværkerarrangementer. Og flere end tusind gæster fra hele landet ventes i weekenden at indfinde sig i Stark Racings VIP-område, hvor der bl.a. bliver mulighed for at møde kørerne, snakke med Casper Elgaard og høre om livet som racerkører.

- Vi er stolte over at være sponsor for Danmarks stærkeste racerteam, som med Casper i spidsen har den vindermentalitet og professionalisme, der sammen med effektivt teamwork skaber de bedste resultater. Samtidig glæder vi os meget til at byde håndværkerne indenfor til nogle unikke oplevelser helt inde fra maskinrummet i dansk motorsports bedste serie, siger Starks kommercielle direktør Søren Lund, mens sportsdirektør Casper Elgaard supplerer:

- STARK Racing har igen startet en fantastisk sæson med stærke ambitioner både på og uden for banen. Det er et unikt setup drevet af enormt engagement, godt samarbejde og massiv opbakning fra håndværkerne. Det betyder enormt meget, ikke mindst for kørerne, at opbakningen er så stor.

Stærkt teamwork skal bane vej til podiet
Stark Racing stiller i år til start med det 23-årige supertalent Max Klinkby-Silver, der sammen med DTC-mesteren fra 2016, Kasper H. Jensen, ventes at kæmpe med om både de individuelle podiepladser og teammesterskabet i 2018.

Og udgangspunktet er særdeles stærkt, for de to kørere har tidligere været holdkammerater og kender derfor hinanden godt. Det understreger Kasper H. Jensen, der sidste år sluttede på tredjepladsen efter en tæt afgørelse forrest i feltet:

- Jeg har samarbejdet tæt med Max før og ser frem til igen at være på hold med ham. Jeg er overbevist om, at vi har det, der skal til for at vinde teammesterskabet. Derudover har jeg selvfølgelig en klar ambition om at genvinde den individuelle titel.
Han suppleres af Max Klinkby-Silver, der ikke kalder en individuel placering i top 3 for helt urealistisk, når sæsonen er kørt færdig:
- De seneste år er der kommet rigtig mange dygtige nye kørere til i DTC. Konkurrencen er hårdere, men løbene bliver også bedre og mere spændende. Jeg er derfor glad for at være en del af STARK Racing, som også er nogle af de bedste til at engagere fans og publikum i motorsporten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094