23948sdkhjf

Tilbudsportal klar med gratis garantiordning

Entreprisegaranti henvender sig til alle, der benytter portalens gratis opgaveservice – også boligforeninger
- I år vil mere end 35.000 danskere bruge vores service til at indhente gratis tilbud på deres kommende bygge- eller renoveringsprojekt – og det er de opgaver, vi nu er klar til at stille en gratis entreprisegaranti på. Vil vi give alle vores brugere den tryghed, at der er garanti på de opgaver, som er formidlet på vores platform, fortæller adm. direktør Martin Borgstrøm.

Entreprisegarantien dækker håndværksmæssige fejl og mangler for op til 35.000 kr. og den henvender sig til alle landets boligejere der benytter portalens gratis opgaveservice,. Udover at dække håndværksmæssige fejl og mangler dækker den også ved konkurser og opgaver udført i boligforeninger. Sidstnævnte er der ikke nogen andre håndværkergarantier, der dækker.

Fra sammenligningsportal til garantiordning
3byggetilbud.dk har været i markedet for formidling af håndværkertilbud via nettet i 18 år og betragter sig selv som pionerer inden for prissammenlignings- og tilbudsportaler. Virksomheden har siden sin begyndelse formidlet mere end 300.000 bygge- og renoveringsopgaver.

Nu har den valgt at gå fra at være tilbudsportal til også at være den første private aktør på byggemarkedet, der har egen garantiordning. Årsagen til det nye tiltag er de positive evalueringer, 3byggetilbud.dk har fået på de mange byggeopgaver:

-vDet er faktisk de store mængder positiv feedback, vi modtager på håndværkerne, der har været startskuddet til entreprisegaranti. På en skala fra 1-5 stjerner bliver vores håndværkere i gennemsnit vurderet med 4,52 stjerner, forklarer Martin Borgstrøm.

Fakta om entreprisegaranti:
•Entreprisegaranti fra 3byggetilbud.dk dækker håndværksmæssige fejl og mangler for op til 35.000 kroner.
• Entreprisegaranti er henvendt både private boligejere, boligforeninger og erhverv.
• Alt materiale om entreprisegaranti kan findes på https://www.3byggetilbud.dk/garanti/
• Du kan se en kort video om entreprisegaranti her: https://www.youtube.com/watch?v=orWglYq3oFg
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094