23948sdkhjf

Han læsser biler på et split-sekund - også små varebiler

Små varebiler kan også læsses med gaffeltruck - med en rutineret mand bag rattet
Lagerchef Lars Hansen hos Bygma i Viby er en rutineret herre. Både når det gælder om at have styr på de mange varer i lagerhallerne og når det gælder betjening af håndværkere.

- Håndværkerne har jo som regel altid travlt. Så der er vigtigt at få dem hurtigt gennem byggecentret, siger Lars Hansen.
Han springer selv lynhurtigt op bag rattet i el-gaffeltrucken, når der skal læsses biler.

- Vi kan læsse stort set alle biler og trailere. Når det gælder biler er det eneste krav sådan set, at bagdøren åbner til siden og ikke opad. Hvis bagdøren åbner op ad kan vi jo ikke kommer til med trucken, fremhæver Lars Hansen.
Man skal selvfølgelig også være opmærksom på om der er trækkrog på bilen eller ej, når man nærmer sig med gaffeltrucken.

Lars Hansen lægger ikke skjul på, at det udover rutine også kræver en god portion koncentration at læsse vare på bilerne.
- Det kan jo ikke nytte, at vi buler kundernes biler, griner han.

Mens de store kasse- og varevogne kan læsses både bagfra og fra siden, så kan de små varebiler kun læsses bagfra. Sidedørene er for smalle til en palle.
- Det er lettest og mest sikkert at læsse de biler, hvor dørene kan åbnes 180 grader og kan låses fast i den position, understreger lagerchefen.

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094