23948sdkhjf

Dansand får ny direktør

Efter mere end to års forberedelse fratræder Poul Konrad Beck pr. 31. august 2018 stillingen som administrerende direktør for Dansand A/S. Han bliver efterfulgt af nuværende viceadministrerende direktør, Thomas Steen Hansen.

Samtidig vil Poul Konrad Beck blive indstillet som ny formand for Dansands bestyrelse, hvor han overtager posten fra Poul Erik Beck, der træder ud af bestyrelsen.

- Jeg har forberedt direktionsskiftet gennem mere end to år sammen med Dansands bestyrelse, og jeg er stolt over at Thomas Steen Hansen vil overtage stafetten. De facto har Thomas haft det daglige driftansvar for Dansand i mere end et år. CEO-rollen skal ses som en stadfæstning af hans nuværende position, siger Poul Konrad Beck i en pressemeddelelse.

Thomas Steen Hansen, der har en baggrund fra møbel- og detailbranchen i Danmark og Tyskland, har været ansat hos Dansand siden 2016, først som salgschef og siden maj 2017 som viceadministrerende direktør med ansvar for produktion, salg, marketing, back office og bogholderi.

- Poul og jeg har haft god tid til at forberede direktionsskiftet, og vi føler os særdeles godt klædt på til vores nye rollefordeling. Vi har altid været enige om den strategiske retning for Dansand, og derfor vil der umiddelbart ikke ske ændringer i organisationen. Poul overlader en virksomhed i topform, og det er min plan at bygge videre på den platform, som Dansand allerede står på, udtaler Thomas Steen Hansen.

Udover sin formandspost i Dansands bestyrelse vil Poul Konrad Beck fremadrettet arbejde som aktiv ejer i en række af de selskaber, han har investeret i, herunder ejendomsudviklingsfirmaet Birch Ejendomme, hvor han tiltrådte som bestyrelsesformand i juni 2018.

Den midtjyske erhvervsmand vil herudover fungere som ambassadør for Dansand i eksterne sammenhænge, blandt andet som virksomhedens repræsentant i Dansk Industri og Danske Råstoffer.

rg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093