23948sdkhjf

Bane-arbejde får huse til at slå revner

Banedanmark har modtaget klager fra 16 villa-ejere og en andelsforening, der repræsenterer 34 lejemål, i forbindelse med arbejdet med at elektrificere banestrækningen fra Køge til Næstved.

Det skriver DAGBLADET Køge.

Beboerne tæt på banen var i forvejen blevet adviseret om, at arbejdet med at montere fundamenterne til de kommende køreledninger nok ville støje og skabe nogle gener, men det er kommet bag på Banedanmark, at så mange ejendomme tilsyneladende er blevet fysisk ramt af arbejdet.

- De mange klager handler ikke om støj, men om revner og andre skader på husene, og dem er vi nu i fuld gang med at undersøge nærmere, fortæller projektchef i Banedanmark, Annette Legart.

- Samtidig har vi tre geologer i fuld sving med at undersøge og prøve at finde ud af, hvorfor undergrunden lige præcis her i Køge har skabt så store problemer.

Arbejdet med fundamenterne skulle for længst være færdigt, men på grund af de mange klager, har Banedanmark valgt, at de manglende fundamenter skal monteres på en mere skånsom, men også væsentlig langsommere måde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125