23948sdkhjf

Lækkert værktøj i øjenhøjde

Den traditionsrige Håndværkermesse i Brøndbyhallen er i fuld gang. Læs hvorfor mestre og svende strømmer til i år
Selvom der er drønende travlt i byggeriet i denne tid, er der rigtig-rigtig mange mestre og svende og andet godtfolk som giver sig tid til at lægge vejen forbi Brøndbyhallen i disse dage.
Hele hallen er fyldt til bristepunktet med lækkert værktøj og grej fra en række af Carl Ras’ leverandører – og traditionen tro, kan man sige, så bliver både værktøj og grej nærmest revet ned af hylderne.

- Det er de gode tilbud der trækker. Vi kommer fra Lolland, og vi får faktisk betalt turen alene fordi vi køber på tilbud her på messen, siger tømrermester Søren Pedersen fra firmaet af samme navn i Kettinge på Lolland.
- Vi har travlt for tiden, men har alligevel revet en dag ud af kalenderen for at tage på Håndværkermesse. Som sagt fordi tilbuddene er for gode at sige nej til, forklarer Søren Pedersen, der har lærlingen Dennis Hansen med på messen.

Henter inspiration
Også tømrermester Flemming Dichmann Vinther fra Roskilde er på besøg på messen:
- Jeg hører lidt til den type, der gerne vil gøre tingene mest effektivt og samtidig levere et stykke kvalitetsarbejde. Derfor er jeg mest kommet for at kigge på nye, effektive værktøjer og metoder, siger Flemming Dichmann Vinther. Han vil gerne fordybe sig i sit fag og henter derfor også en god portion inspiration på messen.

Det samme gælder glarmester Jimmi Lillie og glarmester-svenden Kian Vang fra Lyngby:
- Vi henter inspiration på messen og holder hos orienteret om nyheder både i forhold til maskiner og andet grej, siger Jimmi Lillie og tilføjer, at han blandt andet er på udkig efter specialbor til boring i glas og fliser.
- Vi udfører alt glasarbejde indenfor blandet andet lavenergiruder, vinduer, spejle, vinduesudskiftninger, døre, butiksruder, glasfacader, termoruder, glasdøre og indramninger, ligesom vi også tager os af glas og spejle o.a. til badeværelser, forklarer glarmester Jimmi Lillie.

Fokus på forbrugsmaterialer
Anlægsgartner-mester Anders Mikkelsen og anlægsgartner Tobias Øxenholt fra anlægsgartnerfirmaet Nabohaven i Lynge har også for en stund byttet blæsten og den friske luft ud med den intense stemning på Håndværkemessen:
- Vi er mest på messe for at købe lidt almindelige forbrugsmaterialer, men lader os selvfølgelig også inspirere af nye værktøjer og alt det andet, siger Anders Mikkelsen.
Han tager sig af mange forskellige former for anlægs- og havearbejde og har derfor også en alsidig beholdning af værktøj og maskiner.

I gangene mellem de mange stande på messen, støder vi også på Jan Magnussen fra firmaet B-safe.dk fra Kastrup på Amager.
- Jeg er på messen for første gang og kigger efter gode tilbud blandt andet til montering af forskellige former for videoovervågning, forklarer han, inden han haster videre. Også han har som de fleste andre i byggeriet travlt i denne tid.
Men, der skal være tid til at gå på messe !
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063