23948sdkhjf

Nye farver til badeværelser og køkkener

Damixa udvider nu designserien Silhouet med tre overflader; minimalistisk matsort, diskret steel samt klassisk og moderne messing.
Silhouet er en slank serie armaturer, designet af den prisvindende, danske designduo Halskov & Dalsgaard Design. Serien omfatter armaturer til køkken og håndvask samt brusesystem med termostat, håndbruser og en hovedbruser. Den blev introduceret tidligere i år med den klassiske overflade i krom.

- Mange slutkunder vil gerne have mulighed for at vælge mellem flere farver, når de indretter bolig med flotte designarmaturer. Det får de nu med Silhouet i matsort, steel og messing, siger produktchef Søren Braae, FM Mattsson Mora Group, der står bag Damixa.
Han tilføjer, at de tre nye overflader ikke kun udviklet for at se flotte ud, men også med skarpt fokus på brugervenlighed, kvalitet og holdbarhed.

Til to af de nye overflader – steel og messing – har Damixa udnyttet fordelene ved den særlige PVD-overfladeteknik. Den giver en meget hårdfør metalbelægning, som er smudsafvisende, modstandsdygtig overfor ridser og ikke falmer i farven. Også den matsorte overflade er særligt modstandsdygtig over for smuds og fingeraftryk og holder farven i mange år.

Hele Silhouet-serien byder på flere smarte og unikke Damixa-funktioner, der øger komforten og sparer på vand og energi: Koldstart, Antiskoldning, Rub Clean og har energisparende luftblandere i både køkkenarmatur (8 liter/min.) og håndvaskarmatur (6 liter/min.)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094