23948sdkhjf

Lokal VVS-grossist udvider sortimentet med 30 pct.

Et større kundesegment og et øget produktsortiment, der blandt andet tæller en ny VA-gård, er en del af drivkraften bag Brødrene Dahls seneste ombygning i afdelingen på Københavnsvej i Roskilde.
Butikken gennemgår nu en større renovering indvendigt og ændrer på indretningen, så der er plads til 30 pct. flere varer og udsigt til øget tilgængelighed for kunder. Blandt andet åbnes kontoret op og bliver en integreret del af butikken. Det sker i led med visionen om et mere åbent butiksmiljø.

- Butiksdesign og tilgængelighed er et vigtigt parameter for Brødrene Dahl. Derfor betyder butikkens indretning rigtig meget for, at vi kan give håndværkere og installatører den bedste oplevelse, når de handler hos os. Det skal være nemt at hente materialer til VVS, vand og kloak, og det tilgodeser vi også i Brødrene Dahl i Roskilde, siger butiksleder Frank Kappel.

- Vi ser også frem til at kunne tilbyde vores medarbejdere et mere åbent arbejdsmiljø i fysisk forstand, der skal bringe kunder og medarbejdere tættere på hinanden. Vores nyetablerede cafémiljø skal sikre vores kunder byens bedste håndværkerkaffe, hvilket som bekendt er en anden vigtig forudsætning for de fleste håndværkere, der begynder arbejdsdagen tidligt.
Desuden kan kunder se frem til mange flere spildevands- og afløbsprodukter med en ny VA-gård i den nyrenoverede Brødrene Dahl-butik. Her vil faguddannet personale stå klar til at yde rådgivning, uanset om det er brønde, kloakker eller renoveringsovergange, man skal bruge.

Roskilde vækster, Brødrene Dahl følger trop
Det er ikke tilfældigt, at valget om ombygning og sortimentsudvidelse er faldet på Brødrene Dahl-butikken i Roskilde. Byen vokser med sine i forvejen godt 87.000 indbyggere med 1.000 nye borgere om året, og senest har kommunen investeret 25 milliarder i byudvikling. Roskilde indtager andenpladsen over steder at åbne butik i Danmark og er på landsplan den tredje mest efterspurgte by at slå sig ned i som virksomhed.

- Vi vil selvfølgelig være helt i front i bestræbelsen på at tilpasse os den udvikling, der finder sted i Roskilde i disse år. Vi oplever en øget efterspørgsmål på både varer, men også når det gælder fremtidens butikker. Her skal bekvemmelighed og sortimentstørrelse være vores styrke, hvor strategien om shop-in-shops sammen med udvidelse i vores sortiment er led i visionen om at servicere endnu flere håndværkere og installatører, siger Frank Kappel.

Brødrene Dahl har med sine 52 forretninger rundt om i landet mere end 1.100 medarbejdere, der hver dag står klar med gode råd og assistance inden for blandt andet VVS, kloakering og klimatilpasning. Sidst på året kan Aarhus se frem til endnu en butik, når VVS-grossisten åbner byens fjerde Brødrene Dahl-butik, som bliver nr. 53 på landsplan.

Den nyrenoverede butik i Roskilde åbner den 25. oktober.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078