23948sdkhjf

Fyld ordrebogen. Her er der nye byggeopgaver på vej

REGION HOVEDSTADEN

ALBERTSLUND

Forsamlings- og bevægelseshus
Bo-Vest har fremsendt et ide-oplæg om et nyt forsamlings- og bevægelseshus ved Kanalen til Albertslund Kommune, som samtidig opfordres til at deltage i udviklingen af projektet.

Baggrunden for udviklingsprojektet er, at Bo-Vest gerne vil opføre et fælles beboerhus for boligafdelingerne i syd. Men samtidig er der mulighed for at søge støtte til udvikling af et bredere projekt hos Lokale og Anlægsfondens og Realdanias fælles pulje ’Fælles Rum’, som giver støtte til projekter, der kan skabe større sammenhængskraft og social balance i byerne.

Projektideen er at bygge et hus, som er beboerhus for boligafdelingerne, men som også kan skabe kvalitet i byrummet omkring Kanalen, hvor mange borgere har deres gang. Det vil give en mulighed for, at kommunens klubtilbud kan benytte en sal til bevægelse om eftermiddagen, da beboerne selv primært benytter huset aften og weekender.

Albertslund Kommunalbestyrelse sagde forleden ja til, at Albertslund Kommune sammen med Bo-Vest indsender ansøgning om at udvikle ideen om en fælles bevægelsessal ved Kanalen.

REGION MIDTJYLLAND

HOLSTEBRO

Biograf
Holstebro Byråd har besluttet at fremlægge forslag til lokalplan for et område til en biograf i Enghaven i Holstebro i offentlig høring i otte uger.

Lokalplanen vil gøre det muligt at opføre en biograf med dertil hørende café/restaurant. 

RAMME

Dagligvarebutik
Lemvig Kommune har fået en henvendelse fra en borgergruppe i Ramme, som arbejder på at etablere en ny dagligvarebutik i byen, hvor den eksisterende købmand lukker den 1. november 2018.

Den nye butik søges indrettet i en eksisterende erhvervsbygning på Håndværkervænget i Ramme, hvilket vil kræve et nyt plangrundlag. Teknik- og miljøudvalget har sagt god for, at der udarbejdes forslag til ny plangrundlag.

REGION SYDDANMARK

GESTEN

Renovering af almene boliger
Vejen byråd har godkendt en helhedsplan for renovering af almene boliger i Gesten og Bække.

Samtidig er projektets beregnede anskaffelsessum på 34.875.000 og de medfølgende huslejestigninger blevet godkendt.

Det er Vejen Boligforening, der er bygherre på projektet, som omfatter 45 boliger i foreningens afdeling 19. Renoveringsplanerne omfatter tag, vinduer, døre, køkkener og badeværelser. Desuden skal renoveringen sikre bedre tilgængelighed til og i boligerne, og enkelte boliger bliver større. Antallet af boliger reduceres med to.

Boligforeningen regner med at sætte renoveringsarbejdet i gang næste år i august, hvorefter det forventes afsluttet i juli 20121.

Du kan hver dag se en opdateret liste over nye byggeopgaver (kræver abonnement) i Licitationen-Byggeriets Dagblad. Se hvordan du abonnerer her

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094