23948sdkhjf

Fyld ordrebogen: Her er der nye byggeopgaver på vej

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

REGION HOVEDSTADEN

KØBENHAVN

Bykvarter
Lokalplan Kvarteret ved Bella Center II indstilles nu efter endt høring til endelig vedtagelse. I første omgang har teknik- og miljøudvalget i Københavns Kommune sagen på dagsordenen på mandag. Planforslagene muliggør den fortsatte udvikling af Bella Center og det omkringliggende byområde.

Bella Center ønsker at videreudvikle messe- og konferencefaciliteterne samt fortsætte udviklingen af området til et attraktivt bykvarter. Udviklingen i den sydlige del af området er allerede igangsat, mens den nordlige del af området er kendetegnet ved store parkeringspladser. I fremtiden bliver det kendetegnet ved at være et levende bykvarter med boliger, butikker, daginstitutioner og erhverv. Det nye bykvarter får varierede gadeforløb med beplantning, rækkehusbebyggelse og karrébebyggelse i tre-seks etager. Punktvis bliver der mulighed for højere bebyggelse ovenpå karrébebyggelsen. En række byrum med plads til blandt andet ophold, motion og leg skaber sammenhæng i bebyggelsen.

Bella Centers østhal ønskes nedrevet, da den er utidssvarende, og erstattet af en ny hal vest for Bella Center. Bilparkering på terræn ønskes omplaceret i en række nye parkeringshuse. Bella Center og Københavns Kommune vil indgå aftale om, at der kan etableres to daginstitutioner i området.

KØBENHAVN

Butikker og erhvervslokaler
Teknik- og miljøudvalget i Københavns Kommune skal på sit møde på mandag beslutte, om forslag til tillæg til lokalplan Provstevej, Bispebjerg skal offentliggøres og udsendes i høring i to uger.

Forslaget vil muliggøre butikker, restauranter og liberale erhverv i stueetagen på Glasvej 3-7 samt butikker og liberale erhverv på første sal på Glasvej 3 som ønsket af ejeren af Frederikssundsvej 60A-60C og Glasvej 1-7.

REGION SYDDANMARK

OTTERUP

Renovering og tilbygning til klubhus
Otterup Bold- og Idrætsklub har i forbindelse med budgetforliget i 2018 fået bevilget 5 mio. kr. til i 2019 at renovere det eksisterende klubhus og til at få udvidet klubhuset med en tilbygning. Derudover er der budgetteret med en ekstrabevilling til projektet i 2020 på 2,4 mio. kr.

Bevillingen er betinget af, at midlerne anvendes til at styrke det basale behov for driften af foreningens aktiviteter. Dette betyder, at fokus skal være på bade- og omklædningsfaciliteter, køkken/café til servicering af foreningens medlemmer, depoter, klublokale, træner- og dommerrum og lignende.

Nordfyns Kommune er projektleder på byggeriet, som er udformet og godkendt af Otterup Bold- og Idrætsklub. Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget godkendte projektet forleden, hvorefter tilskuddet kan udbetales og byggeriet sættes i gang.

REGION MIDTJYLLAND

JUELSMINDE

Dagligvarebutik
Udvalget for Teknik i Hedensted Kommune anbefaler over for byrådet, at Lokalplan 1102 og et tilhørende kommuneplantillæg for en dagligvarebutik og et grønt område i Juelsminde vedtages endeligt. Lokalplanen giver mulighed for at anvende arealet til detailhandel med dagligvarer.

Den sydlige del af lokalplanområdet ændrer anvendelse til offentlige formål og skal fremover anvendes som grønt parkareal af byens borgere.

Butikken placeres langs det vestlige skel ud mod Vejlevej. Imellem butikken og det eksisterende tankanlæg, samt langs butikkens facade ud mod Vejlevej, etableres fælles parkeringspladser.

Der må maksimalt opføres 1.200 kvm bruttoetageareal til butiksformål indenfor lokalplanområdet.

SNEJBJERG

Udskiftning af køkkener
Lejerbo har søgt Herning Kommune om godkendelse af lån til udskiftning af køkkener ved kollektiv råderet i afdeling 313-0, Munkgårds Allé, Snejbjerg. Ved kollektiv råderet kan lejer selv afgøre, om man ønsker at få udskiftet køkkenet.

Afdelingen er opført i 1990/91 og består af 89 boliger. Den samlede anlægssum beløber sig til 2.123.000 kr., der ønskes finansieret ved et 15-årigt realkreditlån.

Økonomi- og erhvervsudvalget i Herning Kommune gav den ønskede godkendelse forleden.

SØNDER BORUP

Vingård og oplevelsescenter
En lokal vinhandler har igennem længere tid arbejdet på at realisere et vinoplevelsescenter i Randers Kommunes erhvervsområde umiddelbart syd for Sdr. Borup. Projektet har fået navnet la Pampa.

Realisering forudsætter, at kommunen sælger den nødvendige jord. Projektet har flere gange været genstand for politisk behandling. Senest har byrådet i forbindelse med vedtagelsen af budget 2019 tilkendegivet at være indstillet på at projektet realiseres, såfremt de planmæssige forudsætninger kan tilvejebringes.

Vinhandleren har arbejdet videre med projektet og ønsker at erhverve cirka 16 hektar af erhvervsområdet omfattet af lokalplan 523.

Randers byråd havde sagen på dagsordenen forleden, hvor det blev godkendt, at forvaltningen igangsætter den i sagen beskrevne køreplan. I køreplanen for projektets realisering er det en klar forudsætning for vedtagelse af en ny lokalplan og salg, at der fremlægges dokumentation for finansiering af det fulde projekt.

Første led i køreplanen er at udbyde jorden til salg. Vinder af udbuddet har herefter tre år til at finde den fornødne finansiering, hvorefter planlægningen igangsættes.

REGION NORDJYLLAND

AALBORG

Renovering af boliger
Aalborg byråd har godkendt et renoveringsprojekt og den tilhørende helhedsplan og økonomi for Lejerbos afdeling 169-0 Liselund i Vodskov. Afdelingen har 36 boliger, og renoveringsprojektet har en samlet anskaffelsessum på i alt 38.111.329 kr.

Renoveringen omfatter blandt andet nedrivning af murede gavle og facader og etablering af ny klimaskærm, der isoleres udvendigt afsluttende med pladekonstruktion. Vinduer og døre udskiftes. Der udføres nye altaner på første sal og nye terrasser i stueetagen. Tagkonstruktionen bibeholdes, idet rygninger renoveres i nødvendigt omfang. Der udføres nye afløbs- og vandinstallationer og alle boliger forsynes med nyt ventilationsanlæg med varmegenvinding.

STØVRING

Kirke og daginstitution
Teknik- og miljøudvalget i Rebild Kommune anbefaler, at forslag til lokalplan nr. 320 og et tilhørende forslag til kommuneplantillæg vedtages endeligt.

Lokalplanen giver mulighed for opførelse af en kirke, en daginstitution og udlægger grønne arealer med regnvandsbassiner. Derudover reserveres der i lokalplanen plads til udvidelse af Klepholmvej.

REGION SJÆLLAND

SORØ

Boligbebyggelse
Sorø byråd har vedtaget lokalplan SK60 og et tilhørende kommuneplantillæg endeligt. Lokalplanen udstikker rammerne for ny boligbebyggelse i den kommunale udstykning Rørstensgården på Frederiksberg.

Du kan hver dag se en opdateret liste over nye byggeopgaver (kræver abonnement) i Licitationen-Byggeriets Dagblad. Se hvordan du abonnerer her

Hold dig opdateret med Mester Tidende

Ja, jeg accepterer Nordiske Mediers betingelser og kommunikationsvilkår

Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online

Kommentarer (0)

Byggerijob

Forsiden lige nu

Anker Hansen & Co. går konkurs

Nye regler for håndtering af mineraluld

Bekendtgørelsen for arbejde med montering og nedrivning af både ny og gammel mineraluld justeres, så den bliver mere tidssvarende og beskyttelsesniveauet øges.

Godt vejr giver øget vækst hos AO Johansen

Fremskudt Dana Lim Pris sætter skub i dansk corona-forskning

Karriereskift: Fra biomedicin til tømrerfaget

Plus

Stor el-installatør er tilbage i plus

Con A/S, som anser året for tilfredsstillende og peger på udfordringer med at skaffe arbejdskraft

Nyhedsbrev

6.843 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Annoncér i nyhedsbrevet
Se det seneste nyhedsbrev.

Tre måneder gammel tømmerhandel går nye veje

Online Avis Arkiv

Ny analyse: Hvert femte SMV forvente at fyre ved hjælpepakkes udløb

Kommuner melder om rekordmange rotter

Åbner kassen: 5,4 milliarder kroner til flere lærepladser

En for stor opsparing i lærlingefond skal nu sendes til virksomheder for at sikre flere lærlingepladser.

Troldtekt skærer 20 procent af energiforbruget: Ny linje stor succes

Pensionskasse overtager stort Enggaard-byggeri i Aarhus

Gamle Mursten starter nyt firma på klippeø

Ny direktør til Bygma-ejet trælastagentur

Tidligere topchef ny i Ase-bestyrelse

Hul i anlægsloftet: Så skal der renoveres skoler

Optimera-salg koster dyrt for byggevaregigant

Saint-Gobain Distribution Denmark vokser med trecifrede millioner på toplinjen og tredoblet overskud. Men årsresultatet er dykket i minus efter stort frasalg

193-årig præsenterer rekordresultat

Aarsleff fastholder forventninger efter andet kvartal

Bygge- og anlægskoncernen melder om begrænset effekt af Covid-19 indtil videre

Holder benene på jorden: Bliktuds tømrerforretning vokser og vokser

Nye tal: Færre coronakonkurser i Jylland end i København

Plus

Anlægsgartner halverer resultatet

Vejret sidste år har påvirket virksomheden Vækst & Miljø A/S, som kommer ud med en bundlinje i 2019 på under det halve af 2018-resultatet

Sydfynsk fragtmand dobler op på driftsresultatet

Nyt fra byggecentrene
Trælastdirektør: Forsigtig optimisme, men...

Plus

Fyld ordrebogen.: Her er der nye byggeopgaver på vej

El- og vvs-virksomheder: Krisen bider sig fast

Plus

Ugens konkurser - uge 21

Blev låst inde i jem & fix og bad om hjælp på Facebook

Medie: Byggeriet frygter go-stop-go politik i kølvandet på Corona-krisen

Ny direktør ved roret hos vindues- og dørproducent

Bülow Huse reddet fra tvangsopløsning

Plus

Ugens konkurser - uge 20

Plus

Fyld ordrebogen.: Her er der nye byggeopgaver på vej

1

Nyt forsøg skal vise om hunde kan opsnuse corona

Købte flygtningelandsby for 0 kroner: Nu går planerne i vasken

Her skal DM i Skills afholdes i 2022

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Brugte kranløsninger købes og sælges af stålspecialisten

Metsä-pavillonen – hurtigt byggeri med træelementer

Endnu et wirehejs flytter ud fra Støvring

FASTCUT SKRUBSKIVER, hurtigere end man tror

Automatisk tællersystem til butikker med skydedøre

VS Automatic A/S har nået det højeste PRO Partner niveau

Optimering til tømning af Omrins nedgravede containere

FRIIS & MOLTKE prækvalificeret til Circle House

HVORFOR bruge træelementer?

Kåret som Eliteleverandør 2020 til det offentlige

Leveringsklare brugte maskiner fra Løwener

Vi fejrer en rund fødselsdag ...

NOS A/S udfører test og eftersyn

Milwaukee Lagersalg

NYHED: Automatisk adgang til hele vores webinar-bibliotek!

Højdejusterbar dobbeltarbejdsplads

AutoCAD: Gode muligheder for opgradering af kompetencerne

Undgå maskinnedbrud og overophedningsskader!

Hold styr på dokumentationen på løftegrejet med CS-Portalen

Aircold Komfortkøling - Opnå et behageligt indeklima!

Nu stråler Brøndby Sejlklub igen som solen

Har jeres pladsbehov ændret sig?

Gode rengøringsvaner fjerner spild af tid og ressourcer

Vil du have 3 års garanti på dit elevator- eller liftanlæg?

Brugte kranløsninger hurtig levering billig pris

Send til en kollega

0.156