23948sdkhjf

Top 5:Her er byggeriets mest IT-modne virksomheder

Se hvem der er Danmarks mest IT-modne håndværks- og entreprenørvirksomheder 2018
Efter en hård konkurrence, med mange nominerede , har Mester Tidende nu udpeget de fem mest IT-modne håndværks- og entreprenørvirksomheder inden for fem vigtige discipliner i byggeprocessen:

Tilbudsgivning: Vesti Olsen og Hansen
Planlægning: Adserballe & Knudsen
Udførelse: Nykøbing El-Service
Aflevering: Malerfirmaet Carsten Sørensen A/S
Administration: Holm & Eistrup

Som ved alle konkurrencerne siden starten har Mester Tidende hentet kompetent teknisk assistance hos byggeriets uvildige IT-rådgiver BASIT, som med stor viden indenfor IT-værktøjer til håndværks- og entreprenørvirksomheder har sikret, at de mest IT-modne håndværksvirksomheder er blevet nomineret til konkurrencen. Et kompetent dommerpanel fra byggeriets aktører har udvalgt de fem vindere.

Præmierne overrækkes på Dansk Byggeris IT-messe
i februar 2019 i Taastrup og Århus.

- Mester Tidende takker alle de nominerede for deres deltagelse i konkurrencen, og ikke mindst deres vilje til at dele deres gode IT-historier med Mester Tidendes læsere. Igen i år viser konkurrencen nemlig, at mange håndværks- og entreprenørvirksomheder har taget IT-værktøjer til sig, og bruger dem aktivt og fuldt ud i virksomheden. Og det er netop formålet med konkurrencen, siger Mester Tidendes chefredaktør, Klaus Tøttrup.
Følg med når Mester Tidende løbende deler vinderes succesfulde IT-historier i løbet af de kommende uger. Du kan også møde vinderne på Dansk Byggeri IT-messe.

Hvor IT-moden er din virksomhed?
Mens du venter på at læse mere om de fem vindere, kan du teste, hvor IT-moden din virksomhed er i forhold til resten af branchen indenfor hver af de fem konkurrenceområder:
• Tilbudsgivning
• Planlægning
• Udførelse
• Aflevering
• Administration

Det er nemlig gjort muligt for alle Mester Tidendes læsere at teste deres IT-modenhed.
Test hvor gode dine IT-værktøjer er i forhold til resten af markedet
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174