23948sdkhjf

Får vi rollator med firmalogo, mester ?

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen. I dag om pensionsalder
Både de unge og de ældre svende ryster på hovedet ved bordet i skurvognen i dag. Det er pensionsalderen der bliver snakket om.

Lauge, den 30-årige tømrersvend, har lige læst, at hans forventede levealder er 73,5 år – og at hans pensionsalder er 76 år.
- Så det er i hurtigt overstået, hvis man nu rammer gennemsnitslevealderen for min generation, siger Søren og tilføjer, at han og konen overvejer at opsiger deres pensionsordninger, fordi de måske aldrig nogensinde kommer til at bruge pengene

- Nej, hør nu, siger mester. Spis nu lige brød til. Du lever sikket meget længere og så er der god brug for en opsparing.
- Ja, Det er måske rigtig nok. Men hvilken berettigelse har jeg på en byggeplads, når jeg er 73 et halvt år gammel. Skal jeg have rollator med på arbejde, mester?, spørger Søren.

Et par af de andre svende kigger tomt frem for sig:
- Ja, det er sgu grove løjer. De der skrivebordsgeneraler fatter ikke en hat af hvordan det slider på kroppen at være ude i det virkelige liv og arbejde med hænderne.
Og det gælder jo ikke kun os, mester. Du er også ved at være lidt slidt i skroget. Og det ved du godt.

- Det er rigtig nok drenge, erkender mester og tilføjer grinende, at han nok skal sørge for, at rollatorerne få firmalogo på.

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156