23948sdkhjf

Succes for Outline – højtuddannede melder sig under fanerne

Vinduesfabrikken Outline i Farsø har held med at trække eftertragtede, højtuddannede unge til. Det trods en placering i Vesthimmerland Kommune, hvor andelen af borgere med lange uddannelser ellers er lav. 

- Vi er netop i gang med at ansætte vores femte trainee, og vi har fået 45 ansøgning, heraf 30 topkvalificerede, siger Outlines direktør Jens Sørensen til Nordjyske Stiftstidende. 

Outline har særligt målrettet sin indsats mod akademikere, der bor udenfor kommunen.

Må ikke have været andre steder
De unge, som nu er på vej til vinduesfabrikken i Farsø har uddannet sig inden for økonomi, markedsføring og supply chain, ligesom der er ingeniører i gruppen. Afgørende er det, at de kommer direkte fra studiet:
 

- Vi vil ikke have dem, når de har været andre steder og har fået vaner med derfra. Det er en form for mesterlære, vi går efter og har haft succes med, siger Jens Sørensen ti Nordjyske Stiftstidende. 

Succesformlen indebærer, at Outline tilknyttet de nyuddannede i et toårigt traineeforløb som direktionsassistent. Her kommer de hele vejen rundt i firmaet. Blandt dem er 30-årige Stefán Ásgeirsson fra Aalborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093