23948sdkhjf

Hæderspriser til fem digitale håndværks- og entreprenørfirmaer

Se hvem der er rollemodeller, når det gælder om at implementere effektive it-værktøjer
Der er meget stor forskel på omfanget af it-værktøj i byggeriets virksomheder. Både virksomhedernes størrelse og arbejdsområde er naturligvis med til afgøre, hvor mange it-værktøjer, man har behov for. Men beslutningerne om implementering af it-værktøj modnes også af de enkelte virksomhedsejeres overordnede strategi, visioner og indsigt.

Det viser den konkurrence, som Mester Tidende og søsterbladet Licitationen-Byggeriets Dagblad netop har gennemført for at finde de mest it-modne håndværks- og entreprenørvirksomheder inden for fem vigtige byggediscipliner: Tilbudsgivning, planlægning, udførelse, aflevering og administration

- Det er helt oplagt, at de mange virksomheder, som har deltaget i konkurrencen ikke bare vælger tilfældige it-værktøjer, men både analyserer og målretter værktøjerne før de investeret, forklarer adm. direktør Martin Profit Jakobsen fra it-rådgivningsfirmaet Basit. Firmaet har stået for indsamling af de data fra konkurrencedeltagerne, som har dannet grundlag for den endelig vurdering af hver enkelt virksomheds såkaldte it-modenhed - altså virksomhedernes evne og parathed til at implementere effektive it-værktøjer som forbedrer virksomhedens drift indenfor en eller flere af de nævnte discipliner.

Her er vinderne
Vinderne i konkurrencen er kåret af et dommerpanel bestående af direktør Michael H. Nielsen, Dansk Byggeri, direktør Mette Glavind, Teknologisk Institut, Byggeri og Anlæg, branchechef Steen Hoeck Klausen, Arbejdsgiverne, adm. direktør Martin Profit Jakobsen, Basit og chefredaktør Klaus Tøttrup, Mester Tidende. De fem vindere blev hædret med diplomer og gavekort Dansk Byggeris it-messe i henholdsvis Taastrup og Aarhus i denne uge

Dommerkomiteen begrunder valget af Vesti Olsen & Hansen a/s således:
”Vesti Olsen & Hansen a/s, som har vundet kategorien Tilbudsgivning, har gennem de seneste år været gennem en stor it-rejse. For at styre tilbudsgivningen har virksomheden implementeret en standard-løsning med fokus på byggebranchen. Den løsning har sikret virksomheden mulighed for at eventuelle fejl rettes hurtigere og nemmere især i forhold til tilbudsgivningen”.

Dommerkomiteen begrunder valget af Adserballe & Knudsen A/S således:
”Adserballe & Knudsen A/S, som har vundet kategorien Planlægning, har hele to projektstyringsværktøjer som tilsammen sikrer, at virksomheden kan integrere 2-D og 3-D tegninger til at koordinere, mængdeberegne og kalkulere. Det vægtes højt i virksomheden, at implementeringen af it-værktøjer sker i et tempo, så alle medarbejdere kan følge med”.

Dommerkomiteen begrunder valget af Nykøbing El-Service ApS således:
”Nykøbing El-Service ApS, som har vunder kategorien Udførelse, har stor gavn af et standard it-værktøj som sikrer medarbejderne adgang til alle informationer på sagerne. Det betyder, at medarbejderne nemmere kan løse alle slags opgaver”.

Dommerkomiteen begrunder valget af Malerfirmaet Carsten Sørensen A/S således:
”Malerfirmaet Carsten Sørensen A/S, som har vundet kategorien Aflevering, har opdaget, at jo flere it-værktøjer de har, jo nemmere er arbejdsprocesserne. Medarbejderne er stolte af, at virksomheden ligger forrest med de nyeste apps og it-løsninger. Den holdning har gjort it-værktøjer til en succes hos virksomheden”:

Dommerkomiteen begrunder valget af Holm & Eistrup Entreprise ApS således :
”Holm & Eistrup Entreprise ApS, som har vundet kategorien Administration, har implementeret et system udviklet specifikt til håndværkere og entreprenører. Det valg har sikret, at virksomheden er med i top både når det kommer til økonomistyring, fakturabehandling og løn”
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109