23948sdkhjf

Byggecenterkæde vil øge udlejning til håndværkere

Står det til byggecenterkæden Stark går de små og mellemstore håndværksvirksomheder ikke ned på udstyr foreløbig. Der er derfor investeret massivt i at opgradere maskinparken hos Stark

- Vi vil udleje alt, hvad vores kernekunder efterspørger af lifte, gravemaskiner, håndværktøj og så vil vi have ekstra fokus på løfteredskaber til for eksempel vinduer og gipsplader. Der er et stort fysisk pres på håndværkerne i hverdagen og risikoen for nedslidning er høj gennem et langt arbejdsliv. De små og mellemstore håndværkervirksomheder er jo drevet af ildsjæle, der går langt for deres kunder. Hvis vi kan lette deres arbejde – i bogstavelig forstand - ved fremadrettet at udvide vores sortiment af udlejningsmaskiner, så er det, det vi gør, siger Søren Lund, der er kommerciel direktør i Stark.

Der er efterhånden mange hjælpeværktøjer til det hårdeste af dagligdagens arbejde med tunge løft og vrid og her ser Stark en mulighed for at øge tilgængeligheden.

Mere af det mindre grej
I dag har Stark 13 forretninger på Sjælland og nu fortsætter kæden med at udvide til flere forretninger i Jylland og på Fyn. I både Odense og Esbjerg er der derfor kommet flere erfarne udlejningsmedarbejderne til, der med lokalkendskab skal rådgive kunderne.

For at styrke indsatsen har Stark ansat Henrik Osbæck som udlejningschef. Henrik har fået ansvaret for at sikre en god markedsstrategi, som byggecenterkæden nu er ved at rulle ud i hele Danmark.

- Jeg har beskæftiget mig med materieludlejning i over 30 år og har været på alle poster; mekaniker, chauffør, sælger, afdelingsleder, regionschef og divisionsdirektør. Da jeg fik muligheden for ansættelse hos Stark var der ingen betænkningstid – ja tak. Jeg ser så mange muligheder, især fordi det giver mening for kunderne, siger Henrik Osbæck.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112