23948sdkhjf

Han stemte på sig selv 3.000 gange: Nu har han mistet jobbet

Nu tidligere vicedirektør Flemming Strøm ønskede så brændende at komme ind i Radius' bestyrelse, at han udnyttede sin stilling som viceadministrende direktør i boligadministrationsselskabet KAB til at stemme på sig selv 3.000 gange. 

Efter det kom frem måtte han forlade Radius' bestyrelse, samtidig med at han også måtte indkassere en politianmeldelse.

Nu har han altså måtte vinke farvel til jobbet som viceadministrerende direktør. 

Det oplyser KAB i en pressemeddelelse.

Ikke acceptabel
KAB’s ledelse har efterfølgende kortlagt forløbet omkring valget til det sjællandske elnetselskab Radius’ bestyrelse. Det blev fremlagt for KAB’s bestyrelse på et møde 19. marts 2019 – og her var konklusionen klar: Mandatet var ikke klart og tydeligt, og processen med stemmeafgivelser var ikke acceptabel.

- KAB’s bestyrelse har nu haft lejlighed til at drøfte det samlede forløb omkring valget til Radius. På den baggrund har bestyrelsen indgået aftale med Flemming Strøm om, at han fratræder som viceadministrerende direktør. Vi har samtidig aftalt, at Flemming Strøm trækker sig fra formandsposten i Bolind A/S og som repræsentant i Forenet Kredit,  forklarer John Olsen, formand for KAB’s bestyrelse.

KABs bestyrelse har nu nedsat en taskforce, som skal udarbejde retningslinjer for hvem der kan vælges til hvilke poster og af hvem.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109